Dit is wanneer Vandaag Inside terugkeert op televisie

Entertainment
maandag, 15 januari 2024 om 9:39
ontwerp zonder titel 2024 01 12t140730845
De heren van Vandaag Inside zijn aan het genieten van hun korte vakantie en Hélène Fischer nam hun rol tijdelijk over met het programma Oranjewinter. Voor degenen die niet kunnen wachten om de mannen weer terug te zien hebben we goed nieuws: ze keren snel weer terug op televisie.

Genieten

Maandenlang hebben we kunnen smullen van de onverbiddelijke kritiek op allerlei zaken en de scherpe grappen van de drie heren. Vorig jaar maakte Sinterklaas zijn opmars in de studio en afgelopen seizoen stond Lee Towers in de spotlight van het gemopper van de heren.
Om de grote leegte van Vandaag Inside op te vullen, heeft Talpa een geschikte vervanger gevonden in Hélène Hendriks. De presentatrice was afgelopen zomer ook al te zien als invaller voor de heren tijdens Oranjezomer. Het programma werd zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier Ring.

Terugkeer Vandaag Inside

Voor degene die tóch groter fan zijn van Réne van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee hebben we goed nieuws. De mannen keren namelijk vanavond weer terug op televisie met Vandaag Inside
! Vanaf maandag 15 januari kunnen we weer iedere werkdag oud en vertrouwd naar het gepraat van de heren luisteren.

Zwarte lijst

In de loop der tijd hebben verschillende personen plaatsgenomen aan de tafel van de mannen in Vandaag Inside . Helaas hebben niet alle gasten een positieve indruk achtergelaten bij de mannen, wat heeft geleid tot de vorming van een ' zwarte lijst ' – een lijst van personen die niet langer welkom zijn in het programma. Onder de betreffende personen bevinden zich onder andere Rob Kemps en Britt Dekker, zoals Johan Derksen heeft aangegeven. Volgens hem dragen deze specifieke individuen niet bij aan het programma.
Een andere naam op de lijst is Steven Brunswijk, die in ongenade is gevallen vanwege zijn rol in het beruchte kaars-incident. Het gedrag tijdens dit incident heeft ertoe geleid dat besloten is hem niet langer uit te nodigen voor de uitzendingen. Hieruit blijkt dat de heren kritisch zijn bij het selecteren van gasten en de voorkeur geven aan degenen die naar hun mening een positieve bijdrage leveren aan het programma.