Dit is Saul uit Winter vol Liefde

Entertainment
maandag, 25 december 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 2023 12 15t144124322
De naderende winter belooft weer een overvloed aan hartverwarmende datingprogramma's, waarbij vooral Winter Vol Liefde in het oog springt. In dit sprankelende seizoen van romantiek neemt Saul deel aan het programma en wij zijn verheugd om hem aan jou voor te stellen!

Dit is Saul

We hebben al enkele kandidaten voorgesteld, die allemaal terug te vinden zijn onder de pagina Winter Vol Liefde . Ook Saul maakt zijn opwachting in het opwindende liefdesavontuur. Opvallend is dat Saul zijn ex-vriendin zich heeft aangemeld om deel te nemen aan het programma, waardoor er al meteen een opmerkelijk aspect aan dit romantische avontuur is toegevoegd. Saul en zijn ex-vriendin hebben vijf jaar lang een relatie gehad, waardoor hun geschiedenis een interessant element aan het liefdesverhaal toevoegt. We delen graag meer wetenswaardigheden over deze succesvolle makelaar in de sneeuw met je!
De 29-jarige Saul vindt zijn grootste geluk in zijn opmerkelijke appartement met een even indrukwekkend uitzicht op de Matterhorn in Zwitserland. Hoewel hij een sterke band heeft met zijn, uit vijf broers bestaande, familie koestert Saul de wens om opnieuw een speciale vrouw in zijn leven te verwelkomen om samen te genieten van de prachtige momenten of elkaar tot steun te zijn in tijden van tegenspoed. Saul heeft bij voorkeur iemand in gedachten die bereid is haar koffers te pakken en naar Zwitserland te verhuizen om haar leven met hem te delen.

Ingeschreven door moeder

Hoewel Saul samen met zijn broers een bloeiend makelaarsbedrijf runt, laat hij zich niet alleen door hard werken definiëren. Naast zijn toewijding aan de zakelijke wereld, maakt hij graag ruimte voor het opbouwen van een nieuwe relatie. Deze behoefte deelt hij overigens met zijn moeder, die hem prompt heeft ingeschreven voor Winter Vol Liefde !
Voor Saul is er meer in het leven dan louter geld verdienen en hij opent met plezier de deuren van zijn makelaarskantoor voor een romantische winter vol sneeuw, klaar om de liefde een kans te geven.
Niks missen van de Winter Vol Liefde -kandidaten? Volg dan hun socials !