Paul uit B&B Vol Liefde blikt terug op deelname De Slimste mens

Entertainment
maandag, 25 december 2023 om 15:00
ontwerp zonder titel 2023 12 20t112920979
Paul, bekend van B&B Vol Liefde, neemt deel aan de wintereditie van De Slimste Mens. Hij is als een van de eerste BN'ers te zien in een van de drie stoelen van het programma. Helaas maakte hij niet meteen een goede beurt. "Ik was toch wel wat gespannen geraakt."

Gênant moment

De wintereditie van De Slimste Mens is vorige week van start gegaan. In de eerste aflevering zagen we gelijk een oude bekende. Niemand minder dan Paul uit B&B Vol Liefde zat in een van de stoelen. Voorafgaand gaf Paul aan het 'bijzonder' te vinden dat hij deel mag nemen aan het programma, maar de deelname viel hem zwaarder dan gedacht.
In de eerste aflevering presteerden alle drie de kandidaten niet optimaal. Zo kreeg Paul bijvoorbeeld een black-out en kon hij zelfs niet meer op de naam van Nelson Mandela komen! “ Dat vond ik toch wel een beetje gênant, vooral als het dan om Nelson Mandela gaat, die werkelijk iedereen kent ”, vertelt hij aan RTL Boulevard . “ Ik was toch wel wat gespannen geraakt. Ook omdat allerlei mensen het me af hadden geraden: ‘Nee, waar begin je aan?’

Dynamisch

Presentator Philip Freriks vraagt aan Paul hoe het met hem gaat sinds zijn deelname aan B&B Vol Liefde . “Wereldberoemd geworden in Nederland door het programma B&B Vol Liefde. Heel Nederland smulde van de ontluikende liefde tussen jou en Debbie”, introduceert Philip de B&B-ster. “Paul, kan jij nog ongemerkt over straat?” Paul begint schaapachtig te lachen: “Nee, het begint een beetje te temperen zo na een halfjaar, maar toch is het zo dat ik best wel vaak wordt herkend.”
Paul noemt Debbie heel dynamisch. “Met Debbie is altijd iets aan de hand.” En of Debbie een koosnaampje heeft voor Paul? “Dat weet iedereen al”,
lacht Paul. Debbie noemt Paul vaak ‘Paulussie’, en dat vindt Paul wel leuk. “Je vindt alles leuk van Debbie volgens mij”, doet Philip nog een duit in het zakje. “Zou zomaar kunnen”, zegt Paul.

Tv-plannen?

Stiekem willen we allemaal wel wat meer zien van ons favoriete tv-koppel, maar zullen de twee – à la de Meilandjes – ook beginnen aan een programma samen?Absoluut niet “, antwoordt Debbie stellig bij Remze .
Er zou interesse zijn van mensen die jullie willen blijven volgen “, zegt Renze Klamer dan. “ We hebben weleens mensen die ons benaderen met plannen. Als er iemand met een heel leuk plan komt, wie weet “, zegt Debbie. “ Maar dat is totaal niet aan de orde nu. ” Nog eventjes afwachten dus!