Jutta Leerdam verbrast haar vaders geld met Kerstmis

Entertainment
maandag, 25 december 2023 om 12:30
ontwerp zonder titel 2023 12 20t144718749
Op TikTok heeft Jutta Leerdam een schokkende uitspraak gedaan: ze bekent dat ze elk jaar het geld van haar vader spendeert voor de feestdagen. "Voor de kerstversiering!"

Vaders geld

Jutta Leerdam is een kerstliefhebber. In een TikTok-video geeft ze toe dat ze elk jaar het geld van haar vader uitgeeft tijdens de feestdagen. " Wanneer het eindelijk weer de tijd van het jaar is om al mijn vaders geld te besteden aan kerstversieringen ", schrijft Jutta bij het filmpje.
En blijkbaar is haar moeder Monique ook een grote fan van kerst, want in de video is te zien hoe Jutta en haar moeder rondspringen. " Wij elke dag na school van 2005 tot 2018 ", schrijft Jutta bij de beelden.

Familieomstandigheden

Het is in ieder geval een goed teken dat Jutta blij rond staat te springen met haar moeder, want een tijd geleden waren er familieomstandigheden die de schaatsster veel stress en spanning bezorgde. “ Ik heb echt een hele zware week gehad. Ik sta telkens op het punt van huilen en ga dan weer door", zei Jutta in een interview met NOS na een schaatswedstrijd. "Voordat ik hierheen kwam, heb ik me wel afgevraagd wat ik hier kom doen. Maar als ik hier niet had gepresteerd, had ik me ook slecht gevoeld.
De schaatser laat niet veel los over wat er precies aan de hand is. “ Iets met gezondheid, wat niet goed gaat in m’n familie
“, Ze vertelt echter wel blij te zijn met haar overwinning, ondanks dat ze zelf nog enkele kritiekpuntjes ziet. “ Het was een lastige dag, maar ik ben blij dat ik gewonnen heb. Ik moet me focussen op mijn wedstrijd. Het ging ook even fout op de 500 meter, maar het maakt me niet zo veel uit als ik heel eerlijk ben.

Nummer 1 fan

Vorige maand is het schaatsseizoen van start gegaan en dit jaar is Jutta’s grootste supporter er voor het eerst bij: haar vriend Jake Paul . In april bevestigden de twee hun relatie . NOS kreeg de kans om Jake te interviewen over zijn kijk op het schaatsen van zijn vriendin. D
e vraag aan Jake is wat hij hier nu het meest boeiende aan vindt. “ Naar haar kijken en haar aanmoedigen, zien hoeveel ze erin steekt en haar dan hier zien vlammen in de schijnwerpers, is geweldig “, zegt Jake.