Douwe Bob werd geweigerd voor vlucht: 'Schold personeel uit'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 06 oktober 2023 om 15:44
douwe bob geweigerd vlucht
Een personeelslid van Schiphol deelt een verontrustend verhaal over Douwe Bob. Hij zou geweigerd zijn voor een vlucht omdat hij het personeel heeft uitgescholden.

Douwe Bob geweigerd op vlucht

Douwe Bob zou het personeel van de luchthaven hebben uitgescholden nadat ze hem vroegen om te betalen voor de bagage dat hij met zich mee wilde brengen op de vlucht. "Mijn collega is gevraagd of ze hem op de zwarte lijst wilde hebben, maar ze wat te lui om al het papierwerk in te vullen" , vertelde de bron aan Yvonne Coldeweijer . "Hij is sowieso wel geweigerd voor de betreffende vlucht."
Het zouden niet alleen de woorden van de zanger zijn, die ervoor hebben gezorgd dat hij geweigerd werd. De houding die hij aannam tegenover het personeel zou er ook bij hebben geholpen. "Er werd een land coördinator bijgehaald. Hij gooide, net als veel andere mensen, de weet-je-wel-wie-ik-ben-kaart" , vertelt de bron. "Het ging om 125 euro, ik heb nog nooit iemand zoveel stampei zien maken."

Woede uitbarstingen

Dat Douwe Bob een kort lontje heeft, is niet nieuw. Hij zou een woede-uitbarsting
hebben gehad in een theater. De zanger zou veel hebben gedronken en raakte geïrriteerd omdat hij het niet eens was met de nummers die het publiek uitkoos tijdens zijn optreden. "Hij speelde zijn nummers, eindigde het optreden vrij abrupt en stormde van het podium", schreef Yvonne destijds op Instagram. "Daarna heeft hij dus de hele artiestenfoyer en keuken van het theater kort en klein geslagen, uit frustratie."
Douwe Bob kon zijn woede schijnbaar niet onder controle houden en dit is dus niet de eerste keer dat hij hier last van heeft. "Het hele keukenblok moest vervangen worden en de koelkast ook. Achter heeft hij gelukkig de schade wel vergoed."