Douwe Bob neemt een gewaagde duik: 'Kouwe Bob'

Entertainment
door Indy
donderdag, 11 januari 2024 om 15:43
douwe bob zwemmen
Douwe Bob plaatst op Instagram een video van een gewaagde actie. Terwijl heel Nederland met dit weer de verwarming een graadje warmer draait of een extra dekentje uit de kast trekt, neemt de zanger een duik in het ijskoude water buiten.

Wéér niet schaatsen

Douwe Bob baalt overduidelijk dat het ijs nog niet dik genoeg is om op te schaatsen. De zanger gaat niet bij de pakken neerzitten en bedenkt een alternatief. " Wéér niet schaatsen.. dan maar..." , schrijft de zanger bij een video waarop hij zijn badjas uitgooit en in het ijskoude water stapt.
Hierbij laat hij niks aan de verbeelding over. Waar Douwe Bob zichzelf van de achterkant filmt, kan een passant de zanger in vol ornaat van de voorkant zien. De volgers van Douwe Bob kunnen het niet laten om er geen opmerking over te maken. "Loop je lekker je rondje zit Douwe Bob daar in z'n blote reet in een wak. Geloven ze thuis nooit..." , schrijft een volger. Een andere volger is een tikkeltje jaloers op de voorbijganger. "Wil je er volgende keer andersom in gaan... Ik vraag dit uiteraard voor een vriend..." De zanger heeft zelfs al een nieuwe bijnaam: "Kouwe Bob" .

Heftig incident

Afgelopen december deelde het roddelkanaal Juicechannel heftige beelden van een incident
waar Douwe Bob bij was betrokken. De zanger heeft jongeren bedreigd en geslagen voor een supermarkt in Abcoude. Zijn manager heeft laten weren dat Douwe Bob inderdaad iemand een ‘tik op z’n helm’ heeft gegeven.
De geruchten dat het om een minderjarig persoon ging, gingen al gauw rond. De zanger liet via een bericht op Instagram weten dat dit niet klopt. “Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. Dit is niet waar”
, schrijft Douwe Bob. Volgens de zanger is de persoon waar hij een aanvaring mee kreeg ‘dik in de 20’. “Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil.”
Tijdens het incident was de zanger onder invloed van alcohol. De zanger liet een dag later dan ook gelijk aan zijn volgers weten dat hij zich per direct gaat laten behandelen voor zijn drankverslaving. Volgens Douwe Bob maakt zijn verslaving alles kapot. Op Instagram schrijft hij dat er heel veel dingen goed gaan in zijn leven op dit moment, maar dat er toch ‘één ding helemaal misgaat’. “Ik heb een serieus probleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen.”