Opmerkelijk: Winter Vol Liefde-Saul vraagt ex om toestemming

Entertainment
door Indy
vrijdag, 12 januari 2024 om 9:30
saul winter vol liefde ex toestemming vragen
Kijkers van Winter Vol Liefde worden vol verbazing achtergelaten na de aflevering van gisterenavond. Saul maakte eindelijk zijn keuze tussen Amy Rose en zijn ex-vriendin Rafaëlla. De makelaar kiest ervoor om zijn ex naar huis te sturen en besluit om het verder uit te zoeken met Amy Rose. Maar dan gebeurt er iets opmerkelijks. In het gesprek met zijn ex lijkt hij om haar toestemming te vragen.

Baby on the way

Saul en Amy Rose lijken elkaar dankzij Winter Vol Liefde helemaal te hebben gevonden. Nog voordat er in het programma te zien was dat de twee voor elkaar kozen, gingen er al geruchten dat Amy Rose en Saul een stelletje zijn. Maar daar blijft het niet bij. Saul besprak met Amy Rose zijn diepgewortelde kinderwens en zij deelde mee dat ze op jonge leeftijd een gezin wilde stichten. Weekblad Story maakte deze week bekend dat het stel geen tijd heeft verspild. In de gemeente waar Amy Rose tot voor kort woonde, gonst het van de geruchten: Amy Rose is zwanger en Saul heeft haar ten huwelijk gevraagd !
Een nabije bron vertelt aan Story dat ze ook al bij hem in Zwitserland woont. “ Haar familie woont hier in het dorp, en Amy is enige tijd geleden verhuisd naar Zwitserland. ” De bron vervolgt: “ Op een half uur van het dorp waar Saul woont heeft ze een baan gevonden. Amy Rose’s moeder, die hier een kapsalon runt, is dolblij dat haar dochter de liefde van haar leven heeft gevonden.

Opmerkelijk gesprek

Maar voor dit alles kon plaatvinden, heeft Saul dus eerst toestemming gevraagd aan zijn ex-vriendin Rafaëlle die opnieuw probeerde om zijn hart te veroveren. Kijkers van het programma zijn met stomheid geslagen toen ze het gesprek tussen de twee zagen en gaven hun ongezouten mening op X.

Saul: "Ik weet niet hoe jij erin staat Raf, maar ik zit erover te denken om met Amy naar Italië te gaan." Even serieus halve Saul, wat had je gedaan als je ex haar veto had uitgesproken? Neem toch eens een besluit, wees eens daadkrachtig en niet zo'n slappe hap #wintervolliefde

40
Reply