Yvonne Coldeweijer deelt update over Najib Amhali: 'Onwijs gestrest'

Entertainment
vrijdag, 12 januari 2024 om 11:08
ontwerp zonder titel 2024 01 12t104205524
Najib Amhali wordt genadeloos bekritiseerd op het Instagram-account van Yvonne Coldeweijer. Hiermee is hij het eerste prominente doelwit van de juicekoningin in 2024. Yvonne deelt nu ook een update, over hoe het nu gaat met Najib.

Verslaving

Yvonne Coldeweijer maakte op 9 januari op indrukwekkende wijze bekend dat ze beschikt over opmerkelijke informatie met betrekking tot de gerenommeerde cabaretier Najib Amhali. De beruchte koningin van sappige verhalen hield de komiek uit Abcoude een volledige dag in spanning. Ze vermoedt zelfs dat hij die nacht slecht heeft geslapen. Nu deelt ze een deel van de vergaarde informatie.
Heeft Yvonne de prikkelende details over Najib's leven uit de tijd van zijn verslaving? “ Nee, ik heb alle juice van tien jaar geleden geskipt. Maar het moge duidelijk zijn dat hij in zijn verslaafde hoogtijdagen in ieder geval maximaal is vreemdgegaan. Clubs, hotels, backstage. Noem maar op en hij heeft het gedaan. De meest vieze verhalen zijn voorbij gekomen. Maar goed: ‘Hij was verslaafd.’
Zo’n vijf jaar geleden is Najib afgekickt. “ Lijkt het ”, zegt Yvonne. “ Is hij nog steeds clean? Daar steek ik mijn hand niet voor in het vuur. Er zijn veel spionnen die mij vertellen van niet. Als ik zijn vrouw was zou ik hem as we speak in een potje laten plassen. Desnoods een haar uit z’n hoofd trekken, als ie die – na deze stressvolle nacht – nog heeft.

Update

Yvonne geeft aan dat het nu niet zo goed gaat met Najib. " Ik heb gehoord dat hij onwijs gestrest is.
" Ze deelt ook mee dat Najib zichzelf aan het opsluiten is thuis, samen met zijn vrouw. " Zijn vrouw gelooft hem, dus gelooft niks van mijn verhalen.
" Yvonne denkt dat Najib zich zal afvragen, wat ze allemaal nog meer van hem weet. " Is dus eigenlijk zichzelf een beetje aan het verstoppen, ook voor de media, want hij reageert natuurlijk nergens op. "
" Daarentegen de meid, de verslaafde cliënte meid, ik heb gehoord dat het haar allemaal niks boeit dat ik haar dit allemaal breng, want scoopje zij is dus bezig met een boek. Schijnbaar zit hij ook in het boek verwerkt. "
Yvonne deelt nog een update over de hele situatie: " Nog een update die Vanessa, de fotografe heeft na mijn juice meteen haar account eraf gegooid. Lijkt mij niet nodig als het niet waar is. "