De zoon van Glennis Grace kan zich weer niet gedragen: 'Meisje geslagen'

Entertainment
vrijdag, 12 januari 2024 om 12:47
ontwerp zonder titel 2024 01 12t111453484
De zoon van Glennis Grace heeft eerder aanzienlijke schade toegebracht aan de carrière van zijn moeder door zich ernstig te misdragen in de Jumbo. Glennis heeft toen ingegrepen, maar dit had ongunstige gevolgen voor haar; ze kreeg zelfs een taakstraf. Zij lijkt in ieder geval geleerd te hebben van deze ervaring, maar haar zoon lijkt niet dezelfde les te hebben getrokken.

Jumbo-rel

De Jumbo-rel, waarbij Glennis Grace betrokken was, haalde nationaal nieuws. Haar zoon werd betrapt op het roken van een e-sigaret in de Jumbo, wat niet was toegestaan. Toen medewerkers hem hierop aanspraken, meldde hij dit bij zijn moeder. Glennis reageerde woedend en ging samen met een groep vrienden verhaal halen bij de Jumbo. Dit escaleerde waarbij medewerkers werden uitgescholden en zelfs geslagen.
Glennis werd gestraft met een taakstraf, die ze uiteindelijk uitvoerde, en haar zoon moest voor de kinderrechter verschijnen. Ondanks deze gebeurtenissen lijkt haar imago ernstige schade te hebben opgelopen. Volgens de zangeres hebben haar persoonlijke leven en carrière een hele andere wending gekregen na het Jumbo-incident.
Hoewel Glennis hier mogelijk van heeft geleerd, lijkt haar zoon zich niet te hebben verbeterd, gezien zijn betrokkenheid bij een ander recent incident, die weer eens heeft plaatsgevonden.

Opnieuw problemen

De zoon van Glennis Grace veroorzaakte opnieuw problemen tijdens zijn verblijf op Curaçao. " Afgelopen zaterdag is er een hele commotie ontstaan, want een spion was bij Zanzi onderweg naar de wc en heeft daar gezien dat hij een meisje in haar gezicht heeft geslagen ", schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram. " Glenda liep daar ook rond en de spion hoorde al snel van security dat het om haar zoon zou gaan. "
De reden waarom hij het meisje precies heeft geslagen, is onbekend, maar er lijkt gedurende de dag al ruzie te zijn geweest tussen de zoon van Glennis en het meisje. " Het meisje was helemaal overstuur en in paniek en kon niet eens reageren ", schrijft Yvonne. " Overdag was de zoon ook al weggestuurd van het strand omdat hij zich daar ook zou hebben misdragen en zich agressief had opgesteld. "
Achteraf hebben we kunnen lezen dat het om zijn ex bleek te gaan en ze in eerste instantie deze vakantie samen hadden geboekt, maar toen uit elkaar gingen. Hij had zijn ticket nog en besloot ook naar het eiland te vliegen.
Onlangs vertelde Glennis, nog dat ze de rust weer heeft teruggevonden
sinds het Jumbo-incident. Die rust lijkt nu van korte duur geweest te zijn.