Winter Vol Liefde-Guido heeft een relatie: 'Het is niet met Marja'

Entertainment
vrijdag, 12 januari 2024 om 13:44
ontwerp zonder titel 2024 01 12t114709124
De ontknoping van Winter Vol Liefde was donderdagavond te zien in de slotaflevering. Na weken van spanning onthulde Guido op het laatste moment zijn keuze voor Marja. Benieuwd of ze nog steeds samen zijn? Hij deelt het nu met Renze Klamer.

Niet meer samen

Na tal van winterse dates en ontmoetingen met verschillende vrouwen in Winter Vol Liefde, staat Guido voor een lastige keuze: is Esmaralda of Marja degene die zijn hart heeft veroverd? Nadat hij voor laatstgenoemde heeft gekozen, geeft hij toe dat er iets bijzonders tussen hen is en vraagt hij haar om de komende tijd bij hem te blijven...
Bij Renze Klamer aan tafel wordt hem de brandende vraag gesteld of ze nog steeds samen zijn. " Ik kan er een heel verhaal omheen breien, maar ik doe het gewoon op mijn eigen manier: nee ", zegt hij. " Dat was echt van mij uit. Ze is een week bij mij gebleven en we hebben het geprobeerd. Dan leer je iemand op een normale manier kennen. Het is geen normale manier van daten. "
Zodra ze terugkeert naar Nederland, beseft Guido dat hij haar niet mist, wat voor hem doorslaggevend is. Douwe Bob vraagt hem of hij spijt heeft van zijn beslissing. " Nee, helemaal niet. "

'Verkering'

Na afloop bleek dat er nog een vrouw was die zich voor hem had aangemeld, maar vanwege werk niet kon deelnemen. " Ze heeft me een bericht gestuurd ", zegt hij. " Een aantal maanden later heb ik haar iets teruggestuurd en toen ging het heel hard. Na drie dagen met elkaar praten heeft zij al een ticket geboekt. " Daarna bevestigt hij dat hij " verkering " heeft.

Professionele ondersteuning

Voor Joshua liep het toch wat minder goed af. In een gesprek met RTL Boulevard deelt Joshua mee dat hij professionele ondersteuning heeft gezocht voor zijn verlatingsangst. Hij geeft ook aan dat hij buiten de context van Winter Vol Liefde contact heeft gehouden met Benjamin.
“Hij heeft mij uiteindelijk nog bericht” , zegt Joshua. “Ik vond het zelf wel grappig. Hij stuurde mij toen: ‘Ik wilde een enclosure.’”
Maar volgens Joshua is er van een echte enclosure geen sprake. “Het was gewoon weer heel gezellig. We hebben zes Aperol Spritz gedronken met zijn tweetjes en van alles besproken. Het was gewoon weer heel gezellig. Maar ja, misschien niet het moment om samen verliefd te worden of iets dergelijks.”