Douwe Bob schopt ruzie in Ziggo Dome: 'Verslaving'

Entertainment
door Lois
donderdag, 08 februari 2024 om 10:01
douwe
De Nederlandse singer-songwriter, Douwe Bob, raakte verwikkeld in een opstootje dat de sfeer van de avond behoorlijk veranderde. Wat begon als een gewoon interview, eindigde in tumult en onenigheid.

Douwe Bob

Douwe Bob is een Nederlandse singer-songwriter. Hij staat bekend om zijn muzikale talent en heeft deelgenomen aan het Eurovisie Songfestival in 2016. Na een bewogen periode vindt Douwe een nieuwe start. Zo was hij gisteren in de Ziggo Dome voor de persdag van Holland Zingt Hazes, maar zou daar flinke ruzie hebben gemaakt. "Ik was gisteren aan het werk in de Ziggo Dome voor Holland Zingt Hazes en er is een grote ruzie geweest tussen Douwe Bob en Jeroen van De Telegraaf", vertelt een bron aan juicekanaal Realityfbi.

Ruzie

Waarom hadden ze ruzie? "Het ging over drugsverslaving en toen de manager van Douwe dat hoorde, begon hij zich ermee te bemoeien. Het werd een heel gedoe en we konden niet alles horen, maar Douwe is boos weggegaan. Hij was sowieso heel arrogant de hele tijd en zei geen bedankt als hij wat drinken kreeg.”
Realityfbi heeft navraag gedaan bij Jeroen. "We hebben navraag gedaan bij Jeroen Holtrop, die het akkefietje heeft bevestigd", schrijft het kanaal. "Op de vraag waarom wil niemand antwoord geven, maar het zou kunnen gaan om de vragen die werden gesteld of hoe ze gesteld werden.”

Afkicken

Vorig jaar november besloot de zanger zich te laten opnemen . Hij kwam tot dat besluit na een gevecht voor een supermarkt in Abcoude. Beelden van het voorval werden veelvuldig gedeeld op sociale media. Douwe Bob zat een aantal weken in een kliniek in Thailand. Sinds hij stopte met drinken, heeft de zanger meer geleerd over zelfliefde. "Dat is ook voor jezelf vechten en dingen durven opgeven om er beter van te worden." Zijn terugkeer naar de Ziggo Dome in Amsterdam verliep in ieder geval niet zonder incidenten, dus of hij wat heeft opgestoken van de kliniek blijft de vraag.