Vrouw Theo Maassen gemanipuleerd: 'Ze zegt iets anders'

Entertainment
door Lois
donderdag, 08 februari 2024 om 11:15
theo maassen
Afgelopen week was heel Nederland in de ban met de heftige beschuldigingen rondom de Brabantse grappenmaker Theo Maassen. De vrouw van Theo, Joyce, is in de plotselinge ontkenningsfase, hier hecht Evert Santegoeds weinig waarde aan... “In de appjes zegt ze iets anders.”

Theo Maassen

Afgelopen week werd Nederland opgeschrikt door schokkende beschuldigingen van huiselijk geweld rondom cabaretier Theo Maassen. Zowel zijn vrouw, Joyce, als zijn ex-vriendin Karin beweerden slachtoffer te zijn geweest van zijn extreme woedeaanvallen. Echter, nu ontkennen de betrokken vrouwen alles, wat Privé-baas Evert Santegoeds met ongeloofwaardigheid bekijkt.
Volgens Santegoeds lijkt het vrouwentrio rondom Theo – zijn vrouw, zijn zus (die tevens zijn manager is) en een ex vriendin – zich terug te trekken. “Zijn zus is zijn manager en heeft belang om de carrière van Theo niet te schaden. En de ex-vriendin speelt wel een heel rare rol, want die heeft juist de afgelopen tijd heel veel verteld aan ons. Dat kan zij vergeten zijn, maar dat zijn wij niet vergeten en het staat ook op band. Wat dat betreft, maak ik me geen zorgen als er vervolgstappen komen."

Gemanipuleerd

Evert Santegoeds hint erop dat de vrouw van Theo gemanipuleerd moet zijn. “Mevrouw Maassen heeft op 20 november om 22.05 uur te horen gekregen dat wij met dit verhaal bezig waren, wat uiteindelijk half januari verscheen. Al die tijd heeft zij niet één keer gezegd: ‘Maak maar geen verhaal, gebruik maar geen appjes.’”
Het hele verhaal is op Joyce’s eigen appjes gebaseerd
, aldus de Privé-baas. “En het waren 100 appjes van 125 duizend woorden, hè? Dat is een boek. Ik verbaas me erover dat deze reactie komt. Ik snap hem wel, want Theo wordt nu in één adem genoemd met Matthijs van Nieuwkerk en alle andere mensen die in opspraak zijn.”

Joyce ontkent

Joyce stelt ook dat ze nog nooit iets gebroken heeft. “Ja, dat is raar, want dat zegt ze niet in die appjes. Theo heeft ook wel heel merkwaardige excuusmails gestuurd voor iemand die nooit wat gedaan heeft en dat ligt er toch allemaal, dus je zou zeggen: hou je mond als je geschoren wordt, maar dat doet hij niet.”
Joyce ontkent niet alleen de beschuldigingen, maar beweert ook nooit iets te hebben gebroken, wat volgens Santegoeds niet overeenkomt met de inhoud van de appjes. "Het verbaast me dat Joyce nu 180 graden lijkt te draaien en zich voor dit karretje laat spannen," zegt Santegoeds. Hij voorspelt dat dit verhaal nog een staartje krijgt, aangezien Privé meer belastend materiaal in de bureaula heeft liggen. "Het kan wel weer eens opnieuw beginnen," aldus Santegoeds.