André Hazes overweegt carrièreswitch: 'Ik ga er zelf helemaal stuk om'

Entertainment
door Lois
donderdag, 08 februari 2024 om 12:33
schermafbeelding 2019 12 04 om 215914
Recentelijk dook de zanger André Hazes in het wereldje van vloggen op en de fans smullen ervan. Maar is dit slechts een afleiding van de recente juridische gevechten en ontervingen, of wil André echt een carrièreswitch maken?

Hazes

In de familie Hazes gebeurd de afgelopen jaren heel veel, in de laatste weken waren het vooral de negatieve dingen die de media belichtte. Van rechtszaken tussen Rachel Hazes en Roxeanne Hazes tot onterving van André zelf. Recentelijk dook de zanger in het wereldje van vloggen op, en de fans smullen ervan. Maar is dit slechts een afleiding van de recente juridische gevechten en ontervingen of wil André echt een carrièreswitch maken?

Carrièreswitch voor André Hazes

André Hazes probeert het kapsel van zijn zoontje te verzorgen, maar Monique Westenberg is het niet eens met zijn nieuwe kapsel. Dit zorgt voor hilarische filmpjes. De fans van André reageren enthousiast op de video's en verzoeken hem dringend om meer van dit soort content op zijn Instagram-account te delen.
Het lijkt erop dat André zijn roeping als entertainer heeft ontdekt, zij het via hilarische filmpjes van zijn pogingen het kapsel van zijn zoontje te temmen. Zijn Instagram-volgers zijn dolenthousiast en smeken om meer van deze komische content. In een Instagram Story deelde de zanger zijn interne tweestrijd: "Ik was het zat altijd die telefoon in mijn handen te hebben, maar ik ga er zelf wel helemaal stuk om en heel veel andere mensen ook dus. Dus mijn vraag is eigenlijk: 'willen jullie dat ik meer ga vloggen?' Laat maar weten."

Onterving

Afgelopen week kwam nog heftig nieuws naar buiten over de zanger. Recentelijk kwam aan het licht dat moeder Rachel Hazes André jaren geleden kortstondig had onterfd . Het schijnt dat dit het resultaat was van onenigheid over zijn partnerkeuze, destijds en nu weer Monique Westenberg. Het nieuws kwam aan het licht tijdens een getuigenverhoor in een complexe zaak tussen Rachel en oud-zakenpartner Marieke van Beek.
Advocaat Royce de Vries bevestigde de onterving. "Dat André Hazes jr. is onterfd is inderdaad kort het geval geweest. Dat is het idee geweest van een van de gevolmachtigden", aldus Royce. "Ik begreep van cliënt dat het het idee was van Marieke van Beek, die daarmee ook gelijk een van de begunstigden werd. Daarna is dit weer door cliënte teruggedraaid. De achtergronden daarvan ken ik niet. We praten over jaren geleden, waarschijnlijk in 2017."