Sarah van Soelen betrapt met neppe designertas: 'Financiële klap?'

Entertainment
door Lois
donderdag, 08 februari 2024 om 14:25
sarah van soelen nieuw kapsel 1632294980
Sarah van Soelen heeft een foto van een megadure designertas op Instagram gedeeld. Maar volgens Thefakebirkinslayer, een kanaal dat celebrities met neppe designertassen ontmaskert, is de tas hartstikke nep.

Sarah van Soelen

Sarah van Soelen, de influencer die eerder de headlines domineerde met haar relatie met André Hazes, staat opnieuw in het middelpunt van de belangstelling. Dit keer niet vanwege haar liefdesleven, maar door een onverwachte onthulling van het beruchte kanaal Thefakebirkinslayer.
De Instagram-pagina staat bekend om het ontmaskeren van celebrities die pronken met nagemaakte designertassen, en Sarah is het meest recente slachtoffer. Volgens Thefakebirkinslayer is haar blauwe Hermès Birkin bag niet meer dan een goedkope imitatie. De vraag: "Waar heb je deze tas vandaan?", blijkt Sarah niet te willen beantwoorden.

Pronken met spullen

Sarah sluit zich aan bij de lijst van BN'ers die graag willen pronken met spullen waar ze het geld niet voor hebben. Zelfs de bekende Yolanda Hadid en de zussen Esther en Anne Vedder, bekend van het merk Vedder & Vedder, werden eerder betrapt op het dragen van neppe Hermès-tassen. "Vorige keer bij een van de Vedders hebben ze de originele foto verwijderd, dan gaat hij automatisch weg uit de stories van de Birkin slayer”, vertelde een bron onlangs aan Yvonne Coldeweijer. "Mooiste is dat daarna deze Birkin nooit meer is verschenen op social media.”

Financiële klap

De relatiebreuk tussen Sarah en André was voor haar al een 'donderslag bij heldere hemel' , maar kennelijk is de relatiebreuk ook een grote financiële klap geweest voor Sarah. Dit brengt ze gelijk aan het light om te pronken met een neppe designertas. Bekende Nederlanders zullen vanaf nu wel beter gaan nadenken over wat ze posten....