Nicol Kremers bang voor ex Peter Gillis: ‘Verschillende therapieën gevolgd’

Entertainment
door Lois
donderdag, 08 februari 2024 om 16:23
massa is kassa nicol showmag
Nicol Kremers heeft aangifte tegen haar ex-partner Peter Gillis gedaan vanwege mishandeling en bedreiging. Hiervoor heeft ze verschillende therapieën gevolgd, maar heeft het geholpen?

Nicol Kremers

Het is inmiddels bekend hoe Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, haar centen binnenharkt. Ze gaat graag uit de kleren voor haar abonnees voor een bescheiden prijskaartje. Maar de laatste tijd hoorden we weinig tot niets van Nicol Kremers. Niet zo gek want, ze verbleef afgelopen periode in Thailand om deel te nemen aan traumatherapie. Nicol heeft last van een post traumatische stressstoornis (PTSS), veroorzaakt door vermeende mishandeling door haar voormalige partner Peter Gillis.
Over Peter Gillis kunnen we inmiddels ook wel een boek schrijven, de afgelopen weken smulde de media van alle hectiek rondom Peter. De man, wiens naam eerder al in verband werd gebracht met de sluiting van zijn vakantiepark, vandalisme op het graf van zijn moeder, illegaal bomen kappen, het bedreigen en mishandelen van zijn ex en ga zo maar even door.

Aangifte

Nicol heeft aangifte tegen haar ex-partner Peter Gillis gedaan vanwege mishandeling en verkrachting. Wanneer komt een en ander nu voor de rechter? "Dat zou ik ook graag willen weten. Maar ik weet net zoveel als jij, het ligt bij het Openbaar Ministerie. Ik kan ook alleen maar afwachten", vertelt Nicol.
De aanklachten die voorliggen, beloven heel wat juridisch vuurwerk. Wat zou Nicol zelf een gepaste straf voor Peter vinden? "Nou weet je, ik zou daar best een antwoord op weten. Maar het is voor mij echt beter om daar niets over te zeggen. Dat is me door de rechter opgedragen. Anders kom ik in de problemen."

Therapie

Nicol geeft aan dat het sinds de therapie beter met haar gaat. ‘Het is een enorme achtbaan geweest waar ik nog steeds af en toe last van heb, maar het gaat steeds beter,’ vertelt Nicol aan Story. ’Ik heb verschillende therapieën gevolgd, In Thailand en in Nederland. Het voordeel van behandeling in het buitenland, is dat je uit je comfortzone bent en je vierentwintig zeven op je herstel kunt richten. Dat heeft mij een stuk vooruit geholpen.’
Wel wil Nicol toegeven dat ze na de vermeende mishandeling en verkrachting door Peter af en toe nog vreest voor haar veiligheid. ‘Ik ben soms nog bang en voel me onveilig. Dat is het enige dat ik er over zeg.’