Anna Nooshin en Thijs wilden zoon naar deze acteur vernoemen

Entertainment
door Lois
vrijdag, 09 februari 2024 om 9:32
anna nooshin
In augustus 2023 maakte Anna Nooshin haar relatie met Thijs Boermans bekend in het online programma Open Kaart, van Robbert Rodenburg. En nu in februari zijn de twee ouders geworden van hun prachtige dochtertje Nala.

Anna Nooshin en Thijs Boermans

In augustus 2023 maakte Anna haar relatie me Thijs bekend in het online programma Open Kaart, van Robbert Rodenburg. Anna heeft er bewust voor gekozen om haar relatie met Thijs zo privé mogelijk te houden. Dit is even wennen vergeleken met haar eerdere relaties, die openbaar werden beleefd. Over deze beslissing zei Nooshin: 'De vorige keer, toen het uitging, dacht ik: dat ga ik echt nooit meer doen.' Ze is nu dolgelukkig in haar relatie met Thijs.

Zwangerschap

Anna Nooshin heeft haar zwangerschap via Instagram onthuld . Ze plaatste een video waarin ze zichzelf met een oude camera in een bloemenveld voor een spiegel filmt. De influencer droeg een strakke witte jurk waarin haar groeiende babybuik goed te zien is. Het stel maakte op 4 februari bekend dat hun dochter Nala was geboren. Anna plaatst in haar Instagram Stories dat hun dochtertje al eerder geboren is, maar zij en Thijs wilden eerst in alle rust genieten van en wennen aan hun kleintje. Over de bevalling schrijft Nooshin: 'De bevalling is in alle opzichten een droom geweest en zo'n mooie ervaring. Ik had het me niet beter kunnen wensen.'

Naam van bekende acteur

Als het een jongetje was geworden, had de naam Chico hoog op hun lijstje gestaan. Dat is de bijnaam van Kenzari. 'We hadden eerst een naam voor een jongen bedacht', vertelt Boermans in zijn podcast Borrelpraat. 'We hadden een naam, dat was een referentie naar iemand waar ik heel erg naar opkijk en die Anna ook goed kent, dat is Marwan Kenzari', zegt hij. 'Ik vond Chico superstoer voor een jongetje.'
De twee bedachten zich echter toen Nooshin voor haar werk naar Ibiza ging en iedereen 'chico' en 'chica' op straat gebruikte om elkaar aan te spreken. 'In Nederland klinkt het heel vet, maar in het buitenland is dat het niet', zegt Boermans nu lachend.