Dries Roelvink reageert op geruchten vreemdgaan Dave Roelvink

Entertainment
donderdag, 14 september 2023 om 15:39
dries roelvink dave roelvink vreemdgaan
Yvonne Coldeweijer deelt dat er juice opkomst is over Dave Roelvink . Hoewel Dave zijn leven heeft verbeterd, zouden er geruchten rond gaan dat Dave zou vreemdgaan . Vader Dries Roelvink reageert nu op de geruchten.

Geruchten vreemd gaan Dave Roelvink

Dave Roelvink is het nieuwe slachtoffer van Yvonne Coldeweijer. Yvonne Coldeweijer liet onlangs weten op haar juice kanaal wat ze allemaal te horen heeft gekregen, maar heeft nog niet alles gedeeld, maar liet wel weten dat er juice opkomst is "Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Er gaan helaas echt dingen over hem rond", deelde Yvonne op haar juice kanaal. "Ik hoop natuurlijk op iets meer verschillende spionnen, zodat ik het uiteindelijk ook kan brengen.”

Dries Roelvink reageert op geruchten

Dave Roelvink heeft nog niet op de geruchten gereageerd dat hij zijn vriendin Jazzlyn
zou bedriegen, maar zijn vader Dries Roelvink wel. " Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan. Ik kan me dat niet voorstellen", vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend . " Kijk, je weet hoe Yvonne is, ze gooit een balletje op en hoopt op reacties, dat is nu eenmaal haar ding.
” Volgens Dries is Dave als persoon heel erg veranderd in de afgelopen drie jaar. " Vooral omdat hij niet meer drinkt – en als hij niet meer drinkt, komen er bij hem ook geen drugs bij en gaat ‘ie niet nachten aan de haal. Daar komt nog bij dat hij constant met die kleine jongen van ze aan het rondsjouwen is. Hij is echt een leuke vader. "

Dave Roelvink veroordeeld in verleden

Dave is al wel vaker in het verleden in opspraak geweest. Hij werd in 2018 al veroordeeld, omdat hij achter het stuur kroop na te veel alcohol gebruikt te hebben. In 2016 werd hij ook veroordeeld voor heling. Hij werd toen wel vrij gesproken van diefstal en het verspreiden van een pikant filmpje. Sindsdien is Dave zijn leven gaan verbeteren. Je kunt hem nu alleen nog in het uitgaansleven vinden, vanwege zijn werk als dj. Hij vertelde wel dat zijn verleden hem wel voor een lange tijd achtervolgd heeft. " Dat is wel heel kortzichtig maar goed, dat kan je mensen niet kwalijk nemen. Toen ging ik meer programma’s doen en toen zagen mensen mijn ware aard en toen viel het allemaal toch wel mee.