Dries Roelvink laat zich uit over de ziekenhuisresultaten van Donny

Entertainment
woensdag, 03 januari 2024 om 10:58
ontwerp zonder titel 2024 01 03t104925568
Een jaar na de diagnose teelbalkanker onderging Donny Roelvink opnieuw een controle in het ziekenhuis. In een interview met Shownieuws deelt zijn vader Dries Roelvink de resultaten van de check in het ziekenhuis.

Positief

Ongeveer twee weken geleden onderging Donny Roelvink een uitgebreide controle bij het Antoni van Leeuwenhoek Instituut als onderdeel van zijn periodieke gezondheidscheck. De spanning rond de resultaten was voelbaar, maar gelukkig konden Donny en zijn dierbaren opgelucht ademhalen, aangezien er geen reden was tot zorg na de check-up. " Alles was oké. De scan, echo en het bloedbeeld ", zegt Dries Roelvink.
Op 15 december 2022 kreeg Donny te horen dat hij ziek was , wat voor een grote schok zorgde in de familie. Gelukkig kon hij snel worden geopereerd. " Mijn eerste controle na mijn diagnose. Uitslag: Positief ", deelde hij daarna.

Kinderwens

, ondanks de uitdagingen die hij ondervindt bij het vervullen van die wens. Na zijn operatie, waarbij een van zijn testikels werd verwijderd, werd hem verteld dat hij zwak zaad heeft, maar er is nog steeds hoop dat het lukt. “Voor mijn operatie kwam ik erachter dat mijn zaad niet helemaal sterk genoeg was” , vertelde Donny. “Daarom moest ik het laten invriezen.”
Ondanks de uitdagingen hecht Donny veel waarde aan zijn sterke kinderwens. Of het moeilijk is of niet, Donny is vastbesloten om vader te worden en is al begonnen met het actief nastreven van deze wens. “Ik ga nu al op onderzoek uit. Misschien ga ik wat testjes doen.”
Samen met zijn vriendin wil hij een groot gezin stichten, dat is het doel.

Verjaardag

Recentelijk vierde Donny zijn 26e verjaardag. Het was een emotioneel weekend voor het gezin, waarin ze reflecteerden op alles wat ze in korte tijd hadden doorgemaakt. " Dat was toch wel weer even emotioneel", vertelde Dries . "Het was weer even terugkijken naar de periode die Donny achter de rug heeft, met zijn ziekte (teelbalkanker, red.) en zijn ongeluk. Hij is nu 26 en blaakt weer van gezondheid.