Opnieuw onenigheid in Winter Vol Liefde: 'Niet mijn soort mensen'

Entertainment
woensdag, 03 januari 2024 om 10:36
ontwerp zonder titel 2024 01 03t102309997
In Winter Vol Liefde is het behoorlijk druk bij Saul thuis. Met drie dames op bezoek lijkt er een soort harem te ontstaan. Voor Kelsey wordt echter duidelijk dat ze hier niet thuishoort en ze weet dit op pittige wijze te verwoorden, wat tot ongenoegen leidt bij de anderen.

Spanningen

Wat een gezellig diner had moeten zijn in het winterse Zwitserland liep uit op een incident dat de sfeer tot het dieptepunt heeft doen dalen. In de vroege ochtend is Kelsey in alle stilte het huis ontvlucht om even op adem te komen. " In het huis zijn ze hartstikke aardig, maar heel anders dan ik. En dat kost soms heel veel energie ", vertelt ze afgezonderd van de rest.
Saul deelt voor de camera zijn gedachten over de spanningen van de vorige avond. " Kelsey is zo lekker direct. Die zegt wat ze denkt. Dat vind ik een goede eigenschap, maar gister is dat een beetje uit de hand gelopen. En toen werden er een beetje vervelende opmerkingen gemaakt waarbij ik dacht: kan het niet wat diplomatischer? Toen heb ik wel een kant van Kelsey gezien waarvan ik dacht: dat past niet echt bij mij. "
Wat is er precies gebeurd de avond ervoor? " Toen heb ik tegen Saul gezegd: 'Ik weet niet hoe lang ik het kan volhouden, omdat ik echt omringd ben door mensen die niet mijn mensen zijn.' En dat is helemaal oké. Iedereen heeft z'n eigen soort kringen en omringt zich met mensen die zij fijn vinden ", vertelt Kelsey.

Past niet in zijn wereld

Kelsey heeft ook vrijuit haar mening uitgesproken tegen de dames. " Tegen mij en Raf over Barbie en plastic en dat zij all natural was en wij niet, dus dat vond ik een beetje heftige opmerkingen ", vertelt Amy Rose. " Dat vond ik wel echt een kutstreek om het zo maar te zeggen. Dat doe je gewoon niet. "
Nu er opschudding is, trekt Saul zijn conclusie: Kelsey past niet in zijn wereld. Hij neemt haar terzijde en begint over de gebeurtenissen van de avond ervoor. " Sorry dat ik je onderbreek, maar ik wil je wel direct zeggen dat het mij beter lijkt dat ik naar huis ga ", zegt Kelsey snel. " Ja, dat dacht ik ook ", bekent Saul. "Je zei ook: 'Dit zijn niet mijn soort mensen', maar het zijn wel mijn soort mensen.
" Kelsey kaart aan dat ze het niet negatief heeft bedoeld. " Maar het is gewoon anders. "

'Goed zo'

Kelsey voelt geen connectie met Sauls familie, vrienden en het Zwitserse leven, dus keert ze met opgeheven hoofd terug naar haar eigen omgeving. Echter, tijdens een gesprek met Amy Rose ontsnapt er toch een traan. " Het is niet dat ik verdrietig ben, het is gewoon alles, opluchting. Ik loop dan toch een beetje op m'n tenen. Het kost me heel veel energie. "
Het is tijd om in alle rust de laatste spullen in te pakken. " Het is goed zo ", vertelt ze als ze alleen met de camera is. " Het lijkt nu heel dramatisch met dat gejank erbij. (...) Ik voel me eigenlijk heel goed. Het is gewoon JDB, Jammer De Bammer. "
Nu Saul zijn aandacht niet meer op Kelsey richt, kan hij zijn blik volledig wijden aan de aantrekkelijke dames die nog wel graag door zijn appartement lopen. " Het maakt mij niet uit. Al komt hij de badkamer binnenlopen, dat heeft ie toch al eens gezien. Niks geks ", vertelt Rafaëlla, de ex van Saul die wil onderzoeken of ze toch nog kriebels krijgt van haar eerste liefde.