Dit zijn de eerste beelden van Winter Vol Liefde

Entertainment
door Indy
dinsdag, 28 november 2023 om 10:16
unnamed 2
Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde staat voor de deur. Vanaf volgende maand kunnen we vier weken lang genieten van gloednieuwe liefdesavonturen. RTL deelt nu de eerste beelden van het programma. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de beelden hier!

Winter Vol Liefde

Een B&B Vol Liefde spin-off kan na het grote succes van het programma niet uitblijven. In Winter Vol Liefde worden Nederlanders in het buitenland aan de liefde geholpen. Ten opzichte van het originele programma hebben de kandidaten niet per se een B&B, maar hebben een winterse baan. Skileraar, husky-slee-rijder of restaurantmanager in een winters gebied: het kan allemaal!
Het eerste seizoen van het programma volgt vijf kandidaten: Marco, Guido, Edith, Saul en Benjamin gaan het liefdesavontuur in de sneeuw aan.
Wel is er slecht nieuws voor de échte B&B Vol Liefde- fans. Waar het programma eerst iedere werkdag was te zien, kunnen we nu maar vier dagen in de week genieten van de liefdesavonturen. Van maandag tot en met donderdag wordt er iedere avond een nieuwe aflevering op televisie uitgezonden. Daarnaast duurt het seizoen ‘slechts’ een maand.

Eerste beelden

Via Instagram heeft RTL
de eerste beelden gedeeld van het gloednieuwe liefdesprogramma Winter Vol Liefde . Marco uit Noorwegen, Guido uit Zweden, Edith uit Oostenrijk, Benjamin uit Zwitserland en Saul uit Zwitserland: ze komen allemaal voorbij. Voor Saul staat er nog een extra verrassing te wachten. Tussen de aanmeldingen zit namelijk zijn ex-vriendin met wie hij maar liefst vijf jaar een relatie heeft gehad.
Bekijk de eerste beelden hieronder:
RTL heeft de officiële startdatum van Winter Vol Liefde
bekendgemaakt. Het eerste seizoen van het programma zal te zien zijn vanaf maandag 18 december 2023 op RTL4 en Videoland . Het is ook al bevestigd dat er al een tweede seizoen van de B&B Vol Liefde spin-off in de maak is.