Gerechtigheid voor Wendy van Hout: 'Alle beelden vernietigen'

Entertainment
door Indy
maandag, 27 november 2023 om 16:32
uitspraak zaak wendy van hout
Twee weken geleden stond Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, tegenover haar ex-vriend in de rechtbank. Hij verspreidt 18+ filmpjes van haar, waarop Wendy besloot om een zaak tegen haar ex aan te spannen. Vandaag deed de rechter uitspraak in de zaak.

Uitspraak

Peter Gillis is dus niet de enige die problemen heeft met zijn ex. Twee weken geleden stond zijn huidige vriendin Wendy van Hout tegenover haar ex in de rechtbank . “ De zaak ging onder andere over stalking en het (online) delen van 18+ filmpjes, waarin Wendy het slachtoffer is” , berichtte het juicekanaal RealityFBI eerder op Instagram. “ Wendy kon rekenen op de steun van Peter tijdens de zaak.
Vandaag was het moment daar: de rechter deed uitspraak in de zaak. "In de rechtszaak tussen Wendy en haar ex, heeft de rechter besloten dat Wendy toegang krijgt tot de beelden en correspondentie, die aantoont dat dit materiaal met anderen is gedeeld” , schrijft RealityFBI op Instagram. "Haar ex moet alle intieme filmpjes van Wendy vernietigen of laten verwijderen, onder dreiging van een dwangsom van 250 euro per dag, tot een maximum van 50.000 euro bij niet-naleving.”
Het materiaal mag ook niet meer worden verspreid. "Met een dwangsom van 50.000 euro per overtreding en een maximum van een miljoen per overtreding. Bovendien moet hij de proceskosten van Wendy betalen. Het geheel krijgt een vervolg in een bodemprocedure.” Het lijkt erop dat Wendy blij is met de uitspraak van de rechter. Op Instagram schrijft ze "Justice" .

Dieptepunt in Massa is Kassa

Wendy kreeg onlangs veel kritiek van kijkers van Massa is Kassa. In de eerste aflevering, waarin Peter en Wendy op vakantie waren in Italië, liepen ze langs winkeltjes. Wendy bedacht dat ze een nieuwe haarborstel nodig had en besloot stiekem de borstel te gebruiken voordat ze om korting vroeg.
Dit leidde tot kritiek vanwege het motto ‘Massa is kassa’ van de familie Gillis. “ Ik denk dat iemand hem al gebruikt heeft
“, zei Wendy toen ze wilde afrekenen bij de verkoopster. “ Er zit een zwarte haar in. Kijk maar, bah! Misschien kan je korting geven.
” En het is haar, natuurlijk nog gelukt ook. Kijkers konden zich echt niet beseffen, wat ze toen hadden gezien. “ Zo, Wendy heeft zich snel aangepast wat betreft oplichten “, schreef een kijker op X. “ Dieptepunt bereikt!