Estavana Polman verwelkomt Sylvie Meis dit jaar weer met kerst

Entertainment
donderdag, 14 december 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 2023 12 13t154057218
Ondanks dat Sylvie Meis met haar nieuwe vlam Wim Beelen zeker een warme kerst zal hebben, is ze ook dit jaar weer welkom aan de kersttafel van haar ex-man Rafael van der Vaart en zijn huidige partner Estavana Polman. Dit laat Estavana weten in Libelle.

Sylvie Meis welkom met kerst

Estavana Polman deelt vol enthousiasme haar plannen voor de komende feestdagen. Ze brengt elk jaar kerstavond door met haar schoonfamilie en een jaar geleden is er een extra gast bij gekomen. " Vorig jaar schoof ook Sylvie aan, de moeder van Rafaels zoon Damián. "
Hoewel dit voor Estavana heel gewoon is, verrast het haar volgers wel. " Toen ik daar een foto van deelde op Instagram, kreeg ik veel positieve reacties. Mijn volgers vonden het mooi dat we samen kerst vieren, maar voor mij is dat logisch. " De voormalige echtgenote van Rafael van der Vaart is altijd welkom, legt Estavana uit. " Sylvie is welkom bij ons en dat zal ze altijd blijven. Het is voor Damián alleen maar fijn dat we goed met elkaar kunnen opschieten. "
Het is nog onduidelijk of Sylvie Meis dit jaar op kerstavond bij hen zal zijn. Ze heeft immers een nieuwe relatie met de Nederlandse multimiljonair Wim Beelen, met wie ze waarschijnlijk ook kerstplannen heeft. Maar wie weet zetten Estavana en Rafael dit jaar weer twee extra stoelen klaar.

Relatie Wim Beelen

Sylvie bevindt zich op een romantische bestemming, maar zonder haar grote liefde Wim Beelen. Ondanks dat de twee al een tijdje aan het daten zijn, hebben ze hun relatie pas eind oktober publiekelijk bekendgemaakt.
Er zijn speculaties dat Sylvie alleen bij Wim is vanwege zijn welvaart, maar Wim hecht daar geen geloof aan. “ Zij wist niet eens wie ik was “, zei hij in gesprek met Het Financieele Dagblad . “ Wij zijn gelijkwaardig. Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd.

Constant reizen

Wim heeft zijn thuisbasis in Amsterdam, terwijl Sylvie haar woonplaats in Hamburg heeft. Op dit moment pendelt ze tussen beide steden om haar grote liefde te ontmoeten. Volgens een ingewijde bron wordt verwacht dat het niet lang meer zal duren voordat Sylvie definitief terugkeert naar Nederland .
Sylvie is het voortdurende heen en weer reizen naar haar zoon en geliefde ook wel een beetje beu intussen. Voor Sylvie komt het moment om weer dicht in de buurt van haar zoon, geliefde en familie te wonen steeds dichter bij “, meldde een bron in weekblad Story .