Estelle Cruijf openhartig over verdriet

Entertainment
door Nienke
donderdag, 29 februari 2024 om 17:00
realitynl 15
Vorig jaar is de vader van Estelle Cruijff overleden aan de gevolgen van de ziekte Alzheimer. In gesprek met Party heeft Estelle openhartig verteld over zijn gemis.
Party heeft in een interview aan Estelle gevraagd, of ze het verlies van haar vader een plekje heeft kunnen geven. Zo geeft ze aan dat dit wel tijd heeft gekost. "Het is toch een ouder die weggevallen is en dat blijft altijd een soort leegte. Maar ik heb foto's en bepaalde dingetjes die mij aan hem doen herinneren." Zo steekt Estelle regelmatig een kaarsje voor haar vader op. Henny Cruijff, de broer van Johan Cruijff, is vorig jaar op 78-jarige leeftijd overleden.

Troost

In moeilijke tijden konden Koen Pieter van Dijk, Jaimie Vaes en Estelle altijd op elkaar rekenen. Het drietal had een hechte vriendschap en gingen vaak samen op vakantie. Maar inmiddels is dit niet meer het geval. Er is sprake van een vriendschapsbreuk tussen Jaimie en Koen. Onlangs ontweek Estelle de vraag van Shownieuws over de problemen met Jaimie en Koen. Estelle ging simpel gezegd niets beantwoorden op de vragen over de twee. Het is niet geheel onbekend dat Jaimie en Koen een moeilijke tijd achter de rug hebben. Estelle is als het ware een steunpilaar voor beide en het zou treurig zijn als die zou wegvallen. Jaimie geeft wel aan dat er niets aan de hand is tussen haar en Estelle en dat de band hetzelfde is gebleven. Zo noemt ze Estelle nog altijd haar "lieve vriendin". Hoe de band tussen Estelle en Koen op dit moment is, is niet duidelijk.

De liefde

Estelle is dertien jaar samen geweest met voormalig proefvoetballer Ruud Gullit. Daarna had ze ook een korte relatie met kickbokser Badr Hari. Momenteel is Estelle gelukkig in de liefde, dat is wat ze op haar Instagram heeft gedeeld. Er zijn verder geen details bekend.