Olcay Gulsen moet ingrijpend besluit nemen: 'Geen succes'

Entertainment
door Lois
donderdag, 29 februari 2024 om 16:30
olcay 768x467
Olcay Gulsen die onlangs nog een housetour gaf, heeft het de afgelopen jaren veel tegenslagen gehad. Van een faillissement tot het stranden van haar relatie met Ruud de Wild. Bij de Nederlandse programmamaker, modeontwerper en ondernemer verloopt niet alles altijd even soepel. 

Uitgeschreven

Na de breuk met Ruud de Wild, waren ze het gesprek in de media. Het begon met het Instagram ontvolgen van Olcay door Ruud, wat niet onopgemerkt bleef bij Yvonne Coldeweijer. Vervolgens werd Ruud gespot met Fajah Lourens, maar volgens Yvonne ziet ze weinig potentie in die relatie. Olcay zelf liet via Instagram weten dat ze gelukkiger is dan ooit na haar breuk met Ruud, waarna Ruud haar direct uit zijn leven verwijderde.
Olcay heeft zich niet laten kennen en richtte zich op de verbouwing van haar huis, dat ze nu als een paleis deelt op Instagram. Ondanks haar faillissement richtte ze nieuwe bedrijven op, Flawser B.V. en NewAhead B.V., maar volgens weekblad Party zijn deze recent uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. "Dat zal niet vanwege een doorslaand succes zijn geweest", aldus het blad.

Exclusieve housetour

Olcay is wel nog eigenaar van het bedrijf OGB B.V. Het bedrijf dat ze in 2022 inschreef bij de Kamer van Koophandel. Met dit bedrijf richt Olcay zich op handel in parfums en cosmetica. Volgens het weekblad heeft dit bedrijf 240.000 euro aan eigen vermogen.
Olcay verraste haar volgers op Instagram met een exclusieve housetour door haar luxueuze grachtenpand, dat ze beschrijft als een "beauty-walhalla". Het pand blijkt indrukwekkend met een gigantisch kantoor voor haar make-upmerk op de begande grond en een weinig gebruikte keuken op de volgende verdieping.

Wat een droom

Het huis blijkt alles te hebben waar je maar van kunt dromen. Maar Olcay blijkt nog niet klaar te zijn, want ze onthult ook plannen voor een gigantische walk-in closet á la Mariah Carey en een dakterras met een jacuzzi. Volgers van Olcay zijn erg onder de indruk van het pand. Zo schrijft iemand: "The Real Housewives of Amsterdam zijn er niks bij…" en een andere volger schrijft: "Wat een droom!"