Wanneer is Expeditie Robinson opgenomen?

Entertainment
zaterdag, 04 november 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 69
We zien al wekenlang verbonden die worden gesmeed, spannende uitdagingen en hongerige deelnemers in Expeditie Robinson. Maar wanneer hebben de opnames van dit seizoen eigenlijk plaatsgevonden? Was het in de warme zomerdagen, of juist in de koude winterdagen?

Expeditie Robinson

In de 2023 editie van Expeditie Robinson, gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers, krijgen we een flinke dosis bondjes, intensieve proeven en hongerige BN'ers voorgeschoteld. Terwijl het programma in volle gang is, rijst natuurlijk de vraag: wanneer werd dit seizoen eigenlijk opgenomen?
Art Rooijakkers was een tijd gedwongen om zijn televisiewerkzaamheden op pauze te zetten vanwege stemproblemen. Nu lijkt het tij gekeerd en mag hij zich verheugen op een druk schema als presentator. Zijn meest recente project is Expeditie Robinson, waarvoor hij samen met Nicolette Kluijver afreisde naar een tropisch eiland. Interessant genoeg hoefde hij dit keer niet zelf op het strand te overnachten .

Datum van de opnames

Nicolette Kluijver deelde op Instagram een Story van het hele productieteam tijdens de opnames. Op 6 april plaatste de presentatrice een foto van de opnames op een tropisch eiland. Hierop is een groep medewerkers te zien is, waaronder de cameraploeg, de productie en de regie. Aangezien het programma meestal enkele weken in beslag neemt, kunnen we concluderen dat Expeditie Robinson in april 2023 is opgenomen.
In alle Expeditie Robinson-seizoenen is het terugkerende thema natuurlijk de exotische omgeving, aangezien de deelnemers op een prachtig onbewoond eiland worden geplaatst en moeten proberen te overleven. In voorgaande seizoenen is het programma opgenomen op eilanden rondom locaties zoals Panama, Kroatië en Tanzania, maar Azië blijkt de populairste plek te zijn voor de opnames. Dit jaar is het seizoen opgenomen op het eiland Langkawi in Maleisië waar ook de door Nicolette gedeelde foto is genomen.

De finale

De samensmelting is al begonnen, maar we moeten nog even geduld hebben voor de finale. De beslissende ronde wordt gehouden wanneer er slechts drie of vier deelnemers over zijn. Het lijkt erop dat we de spannende finale van Expeditie Robinson kunnen verwachten op zondag 17 december.