Gerard Joling ziet zichzelf wel als de nieuwe Bachelor: 'Zou ik wel leuk vinden'

Entertainment
vrijdag, 17 november 2023 om 11:10
ontwerp zonder titel 2023 11 17t105022078
Gerard Joling, bekend van The Masked Singer en oorspronkelijk een zanger, heeft in gezelschap van talloze bekende vrienden zijn nieuwe album 'Dit Ben Ik' gepresenteerd in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Ondanks de feestelijke avond mist Gerard zijn moeder en een gezellige vriend.

Album presentatie

Gerard Joling brengt zijn nieuwe album Dit ben Ik uit. De laatste keer dat hij een album uitbracht, is alweer zeven jaar geleden. Dit presenteert hij in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. " Het is eigenlijk gewoon een album presentatie, wat eigenlijk nooit meer gebeurd, omdat alles gestreamd wordt" , vertelt Gerard aan RTL Boulevard.
Al 35 jaar kunnen we genieten van Gerard zijn stem en televisie presentaties. Na al die jaren actief te zijn in de showbizz wereld, maakt hij natuurlijk ook heel wat vriendschappen en die komen maar al te graag, naar zijn album presentatie. Buitenom alle gezelschap van zijn vrienden, ontbreekt toch zijn grootste fan. Zijn moeder Jannie kan er helaas niet bij zijn. " Ze is natuurlijk best oud geworden en dat zegt ook iedereen. Gezegend en dankbaar zijn wij daar ook voor, maar ik mis haar wel", vertelt Gerard.
En wat hij ook mist is een leuke man aan zijn zijde. Toch gaat zijn nieuwe album wel over de liefde. De verslaggever van RTL Boulevard vraagt aan Gerard of hij niet gewoon De Bachelor moet worden. " Soort zulk programma's zou ik wel leuk vinden. Ja, dat zou ik wel leuk vinden zo'n soort bachelor. "

Zoveel kost een optreden van 30 minuten

Als je Gerard Joling wilt boeken
om je feestje een half uur lang op te vrolijken, moet je bereid zijn flink wat geld neer te leggen. De prijs voor deze ervaring met Geer bedraagt ongeveer 14.000 euro. Dit tarief geldt voor een besloten feest met een maximum van 150 aanwezige gasten; in andere gevallen kunnen de kosten mogelijk hoger uitvallen.

Aangevallen door hond

Gerard Joling heeft op YouTube verteld dat hij aangevallen is door een hond . " Nou, ik hoorde nog muziek bij de buren om half 2, ik denk ik ga nog eventjes een drankje drinken" , vertelt Gerard. " Word ik gebeten door de hond daar zeg, wat een *PIEP*-hond. Het doet nog zeer ook zeg ."