Neemt André Hazes definitief afscheid van Rachel Hazes?

Entertainment
door Indy
vrijdag, 17 november 2023 om 9:30
breuk andre en rachel
Het lijkt erop dat André Hazes een punt zet achter de relatie met zijn moeder Rachel Hazes. Het gaat al langer niet goed tussen moeder en zoon en de twee hebben elkaar nu zelfs ontvolgd op sociale media. Heeft hij dan definitief afscheid genomen van zijn moeder?

De banden van de familie Hazes

De familieband van de familie Hazes is al jaren niet meer wat het geweest is. Rachel Hazes en Roxeanne Hazes hebben al jarenlang ruzie en dit is zelfs uitgelopen tot een rechtszaak. Uit deze rechtszaak is weer een bodemprocedure voortgekomen.
Tussen Roxeanne en André Hazes is er ook al lange tijd geen contact meer, de reden hiervoor is echter niet bekend. Roxeanne gaf laatste nog aan haar broertje heel erg te missen. Roxeanne heeft wel goed contact met Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes. Er werd gespeculeerd dat er hierdoor misschien wel verzoening tussen broer en zus zou gaan plaatsvinden.

Definitieve breuk

André en zijn moeder zijn wel heel goed geweest samen, maar ook niet op een gezonde manier. André is bij haar in huis gaan wonen, maar later op zichzelf gegaan. Hij geeft aan nu op een gepaste afstand af en toe contact met haar te hebben.
Maar van de gepaste afstand tussen moeder en zoon lijkt inmiddels ook geen sprake meer. RealityFBI
ontdekte dat André en Rachel elkaar niet meer volgen op Instagram. Zal de breuk tussen de twee dan toch definitief zijn?

Schuilnaam

Het lijkt erop dat Rachel meer dan één account heeft op Instagram. Op Instagram duikt een account op die bijzonder veel over de familie Hazes weet. Niemand weet wie ‘Brendie’, zoals het mysterieuze Instagram-account heet, is maar opvallend is dat de persoon in kwestie alleen onder nieuwsberichten over de familie Hazes reageert. ‘Brendie’ neemt het ook opvallend vaak op voor Rachel. “Rachel ziet er heel goed uit” , schrijft het account. “Van de week bij Shownieuws kreeg ze zelfs complimenten van Santegoeds. Dat wil nogal wat zeggen als hij dat zegt.”
‘Brendie’ vindt het ook terecht dat Rachel haar dochter Roxeanne en voormalige zakenpartners voor de rechter heeft gesleept. “Ze hadden alledrie een volmacht van de rekening van Rachel en ze heeft groot gelijk om te vragen waar die bedragen gebleven zijn.”
Ook André en Monique komen er niet goed vanaf bij 'Brendie'. “Alles om maar mevrouw Hazes te heten, die graai haai zorgt ervoor dat die puber geen rooie cent meer over heeft” , schrijft het account over de vriendin van André.
Zou Rachel dan tóch achter het account zitten en de familie nog verder uit elkaar drijven?