Gert Verhulst doen boekje open over affaire: 'Met Patricia Paay'

Entertainment
donderdag, 26 oktober 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 27
Gert Verhulst gaf in een recent interview met Privé aan dat hoewel hij vier jaar geleden trouwde met Ellen Callebaut, hij ook ooit heel dicht bij was om mogelijk te gaan trouwen met Patricia Paay. Dan was zijn leven misschien wel heel anders gelopen, dan hoe het nu loopt.

Gert Verhulst ging vreemd

Enkele jaren terug was hij niet zo heel loyaal en ging hij vreemd met Josje Huisman, een lid van de meidengroep K3. " Elk huwelijk of relatie heeft pieken en dalen", vertelt Gert. " Er gebeuren genoeg dingen die het daglicht niet zien, en bij ons ligt dat op straat. De dingen die wij hebben meegemaakt, zullen veel mensen meemaken. Het heeft ons sterker gemaakt en het is een bladzijde die we hebben omgeslagen. De laatste tien jaar zijn de gelukkigste die je kunt bedenken ", gaat Gert verder.
Hoe zou het zijn geweest als Ellen had besloten om Gert Verhulst niet terug te nemen? " Dat is als, als, als. Net als ze dit of als ze dat had gedaan. As is verbrande kolen. Ze heeft gelukkig de juiste beslissing genomen. Als ze nee had gezegd, had ik nu misschien bij Patricia Paay gezeten. Je weet het niet. Maar gelukkig heb ik haar teruggevonden. Ze is vrijwel nooit uit haar humeur, zo fijn ", zei Gert.

Waardering voor geld

Hoeveel waarde hecht Gert nu echt aan zijn geld? " Het is makkelijk dat ik niet hoef na te denken over wat ik in mijn karretje gooi met boodschappen doen. " Vertelt Gert. " Ik ben niet rijk geboren, ik weet wat het is om geen geld te hebben. Vóór mijn achttiende was ik nog nooit in een restaurant geweest. Nog steeds is dat een reden dat ik het enorm waardeer als we buiten de deur eten. Dat gevoel dat zoiets bijzonder is, zal nooit uit mijn hoofd gaan. Geld schept een bepaald comfort en een gevoel van veiligheid. Maar de mooiste momenten kosten niets. Een lekkere bal uit de muur trekken geeft mij ook veel voldoening. "

Seizoen vijf van de Verhulstjes

De eerste aflevering zal op 5 november worden uitgezonden. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de afleveringen beschikbaar zullen zijn op Videoland. We hopen natuurlijk dat we snel te horen zullen krijgen, wanneer we het seizoen wel beschikbaar is.