Jutta Leerdam komt bij Jake Paul op de tweede plaats

Entertainment
donderdag, 26 oktober 2023 om 10:51
ontwerp zonder titel 25
Jake Paul plaatst zijn vriendin Jutta Leerdam niet op de eerste, maar op de tweede plek, zoals hij uitlegt in een video op TikTok. Het verbaast mensen dat hij niet als eerste zijn vriendin opnoemde. Wat is er dan als eerste het belangrijkste voor Jake?

Relatie Jutta Leerdam en Jake Paul

Jake Paul en Jutta Leerdam onthulden hun relatie in april van dit jaar nadat ze herhaaldelijk samen werden gezien. Ondanks hun sterke band hebben enkele sportexperts Jutta gewaarschuwd over Jake. "Die relatie is echt niet voor eeuwig" , zei voormalig schaatser Ben van der Burg in een gesprek met weekblad Story . " Die gast is gek! " In Amerika zijn de meningen over de relatie van Jutta en Jake juist het tegenovergestelde. Daar supporten ze de relatie juist heel erg. Ze vinden dat Jutta juist het beste naar boven haalt in Jake.

'Einde oefening'

Sportmarketeer Chris Woerts heeft gewaarschuwd dat Jutta voorzichtig moet zijn om haar carrière niet in gevaar te brengen door een relatie te hebben met Jake. Terwijl Jutta zich voorbereidde op het nieuwe seizoen, bracht ze aanzienlijk veel tijd door met Jake. De aandacht voor hun relatie kan mogelijk de aandacht van haar sportieve inzet gaan dwarszitten, en dit kan gevolgen hebben voor haar prestaties in haar professionele sport.
" Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn" , verteld Chris aan Story . " Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding ."
Volgens Chris moet Jutta haar focus op haar sport houden en niet aan Jake gaan besteden, want anders is het einde oefening, voor haar. " Zo simpel is het. "

Wie staat op de eerste plaats?

Zo vraagt een vriend aan Jake: "Hey Jake, wat zijn drie dingen waar je niet zonder kunt?" Daarbij antwoord Jake iets anders, dan dat we verwacht hadden. We zouden denken dat hij zijn vriendin Jutta zou opnoemen, maar in plaats daarvan noemt hij iets heel anders. Hij zegt als eerst: "Zuurstof." Natuurlijk wordt gelukkig Jutta daarna genoemd. "Ik zou zeggen, mijn vriendin Jutta." En natuurlijk noemt Jake ook: "Bokshandschoenen."