Geweldig nieuws voor liefhebbers van B&B Vol Liefde

Entertainment
vrijdag, 17 november 2023 om 16:54
ontwerp zonder titel 2023 11 17t142300567
Deze winter kunnen fans van B&B Vol Liefde weer genieten van gezellige avonden. Er staat namelijk een wintereditie van de geliefde datingshow op het programma. En dat is nog niet alles: de makers zijn momenteel op zoek naar B&B-eigenaren voor B&B Vol Liefde 2025.

Winter vol Liefde

In Winter Vol Liefde worden de romantische avonturen van B&B-eigenaren in Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland in de zoektocht naar liefde belicht. Om ervoor te zorgen dat we ook in 2025 warmlopen voor nieuwe afleveringen, zijn de voorbereidingen voor een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde in 2025 al begonnen.
Vanaf 18 december kun je elke maandag tot en met donderdag om 20:30 uur Winter Vol Liefde volgen op RTL 4 en Videoland.

Kandidaten

In het eerste debuutseizoen van het programma worden vijf deelnemers, namelijk Marco, Guido, Edith, Saul en Benjamin, nauwkeurig gevolgd terwijl ze zich storten in een ongebruikelijk liefdesavontuur in het midden van de schilderachtige en met sneeuw bedekte omgeving. De kijkers zullen getuige zijn van hun persoonlijke reis, de uitdagingen die ze tegenkomen en de onverwachte wendingen in hun zoektocht naar liefde en romantiek tijdens de winterse omstandigheden.

Opgeven

Eigenaren van een B&B, hotel, camping, agriturismo, guesthouse of chambre d'hôtes die op zoek zijn naar liefde. Of er voldoende aanmeldingen binnenkomen, is elk seizoen een uitdaging. Daarom houdt Blue Circle een slag om de arm bij het werven van nieuwe deelnemers, zoals blijkt uit hun oproep. " Wij zijn op zoek naar hem of haar voor een eventueel nieuw seizoen van B&B Vol Liefde ", dat blijft dus nog even spannend.
Onlangs werd onthuld dat Petri uit het laatste seizoen van B&B Vol Liefde genomineerd is voor een prijs bij de Dutch Reality Awards, vanwege haar iconische uitspraak: " Ik kom hier aan en ben meteen niet blij. "
Volgens Frits Wester is het niet al te slim om je aan te melden als kandidaat voor B&B Vol Liefde. Hij deelde deze mening met de VARA Gids en zei: " Al die karakters, al die meningen, de vorm, ik dacht steeds: waarom zou je daaraan meedoen? " Toch ziet zijn vriendin hier de humor wel van in. " Dat zullen mensen ook over jou gedacht hebben bij Expeditie Robinson! "