Luuk Ikink heeft twijfels over de oprechtheid van Noa Vahle

Entertainment
vrijdag, 17 november 2023 om 16:16
ontwerp zonder titel 2023 11 17t134903917
Luuk Ikink is van mening dat het geen sterke keuze is dat Noa Vahle het tijdschrift van haar moeder heeft gekozen voor een uitgebreid interview, hij wantrouwt de oprechtheid van Noa Vahle. "Dat is dan natuurlijk helemaal voorbereid."

Wantrouwen oprechtheid

Noa Vahle's interview in het blad van haar moeder, Linda de Mol, heeft veel kritiek gekregen, vooral omdat ze namens haar moeder sterk de slachtofferrol op zich neemt. Mediacriticus Victor Vlam merkt op dat er 'helemaal niks spontaans aan' is en dat het interview van begin tot eind is gescript.
Luuk Ikink begrijpt het wantrouwen wel. Hij vindt het ook niet bijzonder overtuigend dat Noa ervoor kiest om exclusief in het blad van haar moeder te verschijnen, zo deelde hij in De BLVD Podcast . " Het was een openhartig interview, máár, denk je er uiteraard meteen bij, het is wel in het blad van haar moeder. Dus dat is wel helemaal voorbereid natuurlijk, denk ik, zo’n interview ."
Dit wordt waarschijnlijk gewoon allemaal aan de keukentafel bij Linda de Mol besproken, aldus collega Rob Goossens. " Daar zijn wel andere gesprekken over gevoerd dan als de Margriet had gezegd van: ‘Joh, we zouden het wel leuk vinden om Noah Vahle te interviewen. "

Gedeelde manager

Rob vindt dat dit allemaal niet heel sterk overkomt. " Het is niet alleen het blad van haar moeder, maar de manager van Noa is ook weer de manager van Linda, dus daar zijn wel gesprekken geweest. "
Rob vindt het vooral laag van Noa dat ze namens haar moeder in de slachtofferrol schiet. Ze beweert dat Linda is 'kapotgemaakt' en dat ze door de mensen niet meer op televisie mocht. Volgens Rob is dit onzin. " Ik blijf erbij: Linda de Mol is niet kapotgemaakt. "

Niet zo overdrijven

Rob vindt dat Noa niet zo moet overdrijven. " Ze heeft wat stevige vragen gekregen over haar bescheiden aandeel in een veel groter iets, mensen hebben hun wenkbrauw gefronst omdat zij Jeroentje terug wilde, terwijl iedereen zoiets heeft van: nou, zet die vreselijke vent bij het grofvuil. Maar meer dan dat is niet, want uiteindelijk: het is haar leven. "
Luuk vindt dat die meid het ook allemaal wat overdrijft. " Nou ja, er stond ook: ‘Mensen hadden gezegd dat mijn moeder niet meer op televisie mocht.’ Ja, maar wie dan? Ja, dat heb ik eigenlijk nog nooit gehoord dat iemand dat zei. "
Misschien iemand op Twitter, gaat Rob verder. " Ja, misschien Jantje, Pietje, trakortje, drie Luxemburgse vlaggetjes, 777 op Twitter. Maar ja, als ik die al serieus moet gaan nemen ." Luuk is het daarmee eens. " Dan denk ik van: ja, maar dan is het al zo lang geleden. Het is bijna twee jaar geleden. En dan zit zij nog steeds in zoveel zelfmedelijden, dat je dus de meningen van mensen die er écht niet toe doen opnoemt", sluit Rob af.