Kijkers lijken genoeg te hebben van André Hazes: 'Je boeit niemand'

Entertainment
vrijdag, 17 november 2023 om 16:56
ontwerp zonder titel 2023 11 17t150111223
De tweede reeks van André Hazes' documentaireserie wordt morgen op Videoland uitgebracht. Hij hoopte hier positieve reacties op te mogen ontvangen. Alleen lijkt de zanger nu al weinig positieve reacties te krijgen. Zijn de kijkers misschien wel Hazes-moe?

Kritiek nieuwe documentaire

Na de release van Crossroads komt morgen een nieuwe documentaire over André Hazes, getiteld The Next Chapter. In deze documentaire zien we hoe de zanger zijn leven oppakt na zijn strijd tegen drank- en poederverslaving. Ondanks de hoop van André op positieve reacties vergelijkbaar met die op Crossroads, ontvangt hij nu kritiek.
"Gelukkig komt het op Videoland. Dat heb ik namelijk niet" , reageert iemand op Instagram. Als we het zo horen zitten er niet heel mensen te springen op de nieuwe documentaire van André Hazes. " Fijn voor je André. Ik ga wederom niet kijken! ", schrijft iemand anders.

Drie afleveringen

The Next Chapter is opgedeeld in drie afleveringen die wekelijks worden uitgezonden. Het lijkt er enorm op dat mensen zeker geen drie keer voor hun televisie gaan zitten, voor de documentaire. " Wekelijks een aflevering? ", schrijft Juicechannel. " Wij dachten gewoon in een keer. Sorry André, maar je gaat op dit moment niet genoeg mensen boeien die drie weken lang naar Videoland gaan om je serie te bekijken. "

Ahoy niet uitverkocht

Dat fans nu al kritiek uiten op de documentaire is ongetwijfeld een teleurstelling voor André, vooral omdat zijn concert in Ahoy volgend weekend nog niet uitverkocht is. Om de zaal toch nog wat voller te krijgen, worden er kaarten aangeboden op VakantieVeilingen. " Daar worden de kaarten voor het concert van André te grabbel gegooid voor een paar euro ", meldde Yvonne Coldeweijer vorige maand op haar juicekanaal. " Elke tien minuten is er een nieuwe ronde … Loyale fans die hem wilden steunen vanaf het eerste moment en een duur kaartje hebben gekocht voor tachtig euro worden hiermee wel even flink met de nek aangekeken! Gelukkig waren dat er niet zoveel. "
En het lijkt erop dat er nog steeds een hele boel kaarten niet verkocht zijn, want de aanbieding staat nog steeds op VakantieVeilingen.