Dit is het vermogen van Viktor Verhulst

Entertainment
zaterdag, 18 november 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 2023 11 09t152909820
Viktor Verhulst, een prominente Vlaamse televisiepersoonlijkheid, presentator en acteur, heeft zijn bekendheid met name te danken aan zijn betrokkenheid bij Studio 100 en de televisiezender VTM. Als zoon van Studio 100, oprichter Gert Verhulst en broer van Marie Verhulst, gaan we in dit artikel onderzoeken hoe Viktor zijn vermogen heeft vergaard.

Viktor Verhulst

Viktor Verhulst werd op 24 september 1994 geboren in België en groeide op in een gezin met vier kinderen. Zijn vader, Gert Verhulst, is een bekende ondernemer en televisiepersoonlijkheid. Viktor startte zijn carrière als presentator bij de Vlaamse televisiezender VTM in 2014 en maakte al snel bekendheid op het scherm. Hij leidde diverse programma's, waaronder Belgium's Got Talent en Dancing with the Stars .
Naast zijn televisiewerk heeft Viktor Verhulst ook acteerervaring opgedaan in verschillende films en televisieseries, zoals Mega Mind y, De Buurtpolitie en K3 en de kattenprins . Daarnaast is hij betrokken bij het productiebedrijf van zijn vader, Studio 100 , waar hij heeft bijgedragen aan verschillende producties van het bedrijf.

Privé

en fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe avonturen van de Vlaamse familie. In deze realityserie is Viktor doorgaans erg open over zijn leven. Alleen zijn vriendin Sarah Puttemans
is al vier seizoenen lang niet te zien op beeld. In een aflevering van Open Kaart
met Robert Rodenburg legt Viktor uit waarom dat zo is.
Mijn vriendin en ik zijn niet samen te zien in de show, maar we zeggen ook niet dat dat nooit gaat gebeuren “, vertelt Viktor aan Robert. “ De show is eigenlijk begonnen toen we net samen waren en we vonden het toen het gezondst om zo te houden, om geen druk van buitenaf te krijgen. En dat heeft voor ons heel goed uitgepak t”, vertelt hij. “ Ik vind dat een fijn gevoel, om dat nog even voor mezelf te houden.
Er is weinig bekend over de precieze woonlocatie van Viktor, maar het is wel duidelijk dat hij in België woont. Hij deelt samen met zijn vader een prachtige villa in de omgeving van Antwerpen. De weelderige woning omvat een ruime tuin en een groot zwembad. Daarnaast beschikt Viktor over een appartement in Brussel, waar hij regelmatig verblijft.

Waar verdient hij zijn geld aan?

Viktor vergaart zijn inkomen voornamelijk door zijn werk als televisiepersoonlijkheid en presentator. Hij heeft diverse programma's geleid voor verschillende televisiezenders, waaronder VTM en Studio 100 TV . Naast zijn presentatiewerk heeft hij acteerervaring opgedaan in diverse films en televisieseries. Bovendien is Viktor betrokken bij het productiebedrijf van zijn vader, Studio 100.
Daarnaast heeft hij lucratieve commerciële deals en sponsorovereenkomsten gesloten. Zo was hij bijvoorbeeld in 2019 te zien in een reclamecampagne voor Jupiler 0.0. Deze zakelijke overeenkomsten dragen eveneens bij aan zijn financiële welzijn.
Het precieze salaris van Viktor Verhulst blijft onbekend, aangezien hij niet publiekelijk uitweidt over zijn financiële details. Desondanks, gezien zijn populariteit en zijn werk als televisiepersoonlijkheid en acteur, kan men redelijkerwijs aannemen dat hij een comfortabel inkomen geniet.

Vermogen

De geschatte waarde van het vermogen van Viktor Verhulst bedraagt ongeveer 5 miljoen euro. Deze schatting is gebaseerd op zijn verdiensten als televisiepersoonlijkheid, acteur, en zijn betrokkenheid bij Studio 100 . Het vermogen van Viktor is dus niet alleen het resultaat van zijn eigen professionele inzet, maar wordt ook beïnvloed door het succes van zijn vader en het familiebedrijf.
Viktor kan dus beschouwd worden, als miljonair, maar daar heeft hij ook wel hard voor gewerkt.