Gordon haalt keihard uit naar Gerard Joling: 'Twee motten'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 21 februari 2024 om 11:06
gordon gerard joling
Nadat Gordon bijna een jaar afwezig is geweest in de media, heeft de zanger zijn nieuwe muziek gelanceerd. Het was een feestelijke bedoeling, maar toch had het evenement net een kartel randje. Gordon haalt tussen neus en lippen uit naar zijn collega Gerard Joling.

Comeback van Gordon

Na een jaar van media afwezigheid is hij weer terug van weggeweest: Gordon lanceert, na acht jaar, weer nieuwe muziek. Hij heeft een bericht gedeeld op Instagram dat hij weer wil beginnen met het oppakken van zijn zangcarrière. Zo geeft de zanger aan dat hij zijn carrière ook daadwerkelijk wil gaan onderhouden via Instagram. "Dus kom ik vanaf vandaag weer online maar puur om mijn fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van misschien wel het spannendste wat ik ooit deed." Los van het feit dat Gordon deze stap durft te zetten, is hij bang voor commentaar die hij mogelijk zou kunnen krijgen door zijn comeback in de muziekwereld. "Of ik bang ben voor de commentaren en of ik me bang en onveilig heb gevoeld? Ja, maar kwaad mag nooit overwinnen. En ik ben inmiddels weer sterk genoeg om te durven posten, maar dan wel puur over mijn werk voor tv en mijn zangcarrière die opnieuw het licht heeft gezien", aldus Gordon. De zanger heeft het goede nieuws in een feestelijke setting gevierd.

Uithaal richting Gerard Joling

In een interview van Shownieuws, die op het evenement zelf plaatsvond, laat Gordon weten dat hij niet meer het 'schnabbelcircuit' in wil. Terwijl de zanger dit zegt, haalt hij uit naar collega Gerard Joling. Gordon heeft jarenlang samengewerkt met Gerard in onder andere De Toppers.
Daar is het niet bij gebleven, want zo hebben ze samen aan meerdere programma's gewerkt zoals: Geer & Goor en waren een duo in de jury van The Voice Senior . "Ik wil gewoon muziek maken. Ik ga toch niet het feestcircuit in met Twee Motten", waarmee Gordon lijkt te doelen om het nummer Twee Motten van Gerard Joling. "Die tijd heb ik gehad." Er is nog geen reactie bekend van wat Gerard zelf van de uithaal vindt. Gerard heeft onlangs in een interview van Shownieuws, wel reactie gegeven op het feit dat Gordon weer zijn muziekcarrière oppakt en zegt: 'Hartstikke leuk! Succes ermee!"