Gordon stuurt woeste appjes naar Yvonne Coldeweijer: 'Rare uitspraken'

Entertainment
door Lois
donderdag, 22 februari 2024 om 10:59
roze en wit ik ben toe aan weekend landschap rechthoekige laptopsticker 10
Naar eigen zeggen krijgt de juicekoningin, Yvonne Coldeweijer, aan de lopende band woedende berichten van Gordon. Maar die negeert ze structureel. “Ik had ooit contact met hem, maar ik reageer gewoon niet meer.”

Bondgenoten

Er zijn weinig BN’ers die zó weinig bondgenoten hebben in de media als Gordon. Waar Yvonne Coldeweijer en Gordon eerst nog 'soort van vage kennissen' waren, heeft ook Coldeweijer de zanger nu de rug toe gekeerd. Tot voor kort leek alles koek en ei, maar sinds Yvonne juice naar buiten heeft gebracht, is het bonje tussen de twee.
Gordon haalde vorige week flink uit naar Coldeweijer, wat betekent dat van een vriendschap geen sprake meer is. “Die stuurt mij altijd mijn eigen quotes terug aan mij. ‘Waarom zeg je dit nou? Moet je me nou schoppen terwijl ik al de grond lig?’ Hahaha”, lacht ze in haar podcast De Juice Show.

Rare uitspraken van Gordon

Waar Yvonne Coldeweijer hem zo boos mee heeft gemaakt? De bewering dat Gerard Joling zou hebben afgezien van een nieuw seizoen
van 'Over De Vloer' na Gordons dramatische interview bij Beau van Erven Dorens. “Ja, en die Evert zit dat te ontkrachten, van: ‘We hebben nagebeld, maar we konden het niet bevestigd krijgen.’ Maar dat zegt meer over hem.”
Is Gordon zo boos omdat hij haar deze wetenswaardigheid zelf heeft toevertrouwd? “Nee, dat heb ik uit een ander hoekje, maar wel een heel dicht bij hoekje, dus ik denk dat hij het gewoon niet zo heel leuk vond dat nu iedereen weet dat Geer gewoon dat heeft afgeblazen omdat hij van die rare uitspraken doet elke keer.”

'Dit is een patiënt'

“Want het was het grote Beau-interview. Dat was het moment dat Geer dacht: dit is een patiënt", voegt co-host Mark Koster er aan toe. Coldeweijer bevestigt dat dit mogelijk invloed had op Joling zijn imago. Mark vindt het erg begrijpelijk dat Gerard zou zijn afgehaakt na de beruchte aflevering van Casa di Beau. “Ja, en wat me dan altijd weer frappeert, is dat Gordon dan boos wordt op jou.”
Gordon heeft Yvonne direct benaderd na haar Over De Vloer-juice. “Hij ging me ook gelijk weer appen. Ja, voordat hij online tekeerging, ging hij me eerst appen. ‘Waarom vraag je me nou niet eerst of het waar is?’ Ik denk: ja, dat doe ik bij niemand, dat doe ik bij jou ook niet.”