Gregory van der Wiel doet onthulling over relatie met Rose Bertram: 'Komt niet meer goed'

Entertainment
door Denise
donderdag, 30 maart 2023 om 13:29
ontwerp zonder titel 2023 03 30t143151375
Het leek er even op dat Gregory van der Wiel en Rose Bertram het weer zouden proberen, maar ze hebben nu toch besloten om beiden hun eigen weg te gaan. De voetballer denkt dat het niet meer goed komt tussen de twee. Dat vertelt hij in een interview aan Shownieuws.

Reden van de breuk

Vorig jaar besloten Gregory en Rose uit elkaar te gaan na een relatie van acht jaar. Gelukkig zijn de twee goed uit elkaar gegaan, tenminste, dat is wat Rose heeft gezegd. Zo gaf ze aan dat ze zich opnieuw wilde ontdekken en dat Gregory te kampen kreeg met depressieve gevoelens en paniekaanvallen. Deze dingen zouden ervoor hebben gezorgd dat er een einde kwam aan hun relatie. Maar of wij dat geloven? Eerder kwam Juicechannel naar buiten met het bericht dat er geld problemen waren en dat Gregory opgelicht bleek te zijn en dit alles zou veel stress veroorzaken in de relatie. We zagen Rose dan ook op vakantie met rijke mannetjes aan het feesten en zou ze verboden middelen gebruiken.
Hierna kwam naar buiten dat Rose en Gregory het weer samen proberen . Zo kwam er een TikTok online van het zusje van Gregory, waarbij ze de make-up deed van Rose. Ze schreef hier toen bij: "Doing the make-up for my sister in law". Dit zou dus het bewijs zijn dat Rose en Gregory weer samen zijn, toch? Blijkbaar niet, want ze zijn toch echt uit elkaar. Gelukkig kunnen ze het nog goed met elkaar vinden. Zo vertelde de voetballer aan Shownieuws: "Het contact is supergoed. We wonen dichtbij elkaar, we doen het heel goed qua ouderschap denk ik."

'Teveel gebeurd'

Of ze ooit nog bij elkaar komen? Gregory denkt van niet. "Ik denk het niet. Dat is ver weg. Er is teveel gebeurd. Ik denk dat we op dit moment nog op verschillende punten in onze beide levens zijn. Zij met haar carrière en ik juist klaar met mijn carrière. Ik die een nieuwe wending aan mijn leven moet geven en nu sinds een jaar met mezelf deal. Dus ik denk dat we wat dat betreft iets uit elkaar zijn gegroeid en ieder zijn eigen pad moet bewandelen."
Toch is er nog hoop. Zo zegt de voetballer: "Je weet nooit hoe het loopt. Ik denk vooral dat ik voor mezelf bezig moet zijn en nog beter moet worden en mezelf moet leren kennen vooral. Ik denk dat zij moet doen, even los van elkaar. En daarna…je weet het nooit in het leven. "