Moeder Lil' Kleine haalt uit naar haar zoon: 'Nooit respect gehad'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 30 maart 2023 om 12:02
moeder lil kleine haalt uit
Lil' Kleine krijgt het de afgelopen tijd flink te verduren. Niet alleen van de media of zijn ex Jaimie Vaes , ook zijn moeder haalt nu keihard naar hem uit. Van je familie moet je het hebben, toch?

De schandalen rondom Lil' Kleine

Er zijn veel verschillende verhalen en drama waar de rapper in verzeild is geraakt de afgelopen tijd. De mishandeling op Ibiza, het filmpje met autodeur, hij werd gearresteerd, zijn ex die het hem na alle incidenten absoluut niet makkelijk heeft gemaakt en besloot alle vuile was buiten te hangen. Als klap op de vuurpijl is hij ook zijn samenwerking met Sony Music verloren. Ook stromen de boekingen voor feesten en festivals nou ook niet echt binnen.

Moeder Lil' Kleine haalt uit

Lil' Kleine schijnt een prima relatie te hebben met zijn vader, maar dat kun je niet zeggen over de band met zijn moeder. Maar uitpraten met zijn tweeën onder het genot van een kopje koffie of thee zit er niet in. Moeders besluit namelijk haar verhaal te doen bij weekblad Story.
Volgens moeder zou haar zoon namelijk vol zitten met haat. Ook zou hij nooit respect hebben gehad, zowel voor haar als voor andere mensen niet. "Ja, misschien voor zijn vader", vertelt moeders. "Maar ik heb nooit meegemaakt dat Jorik respect heeft voor andere mensen. Hooguit dat hij tegen ze opkijkt, maar dat is wat anders."
Ondanks de slechte woorden over haar zoon, denkt ze nog wel dat het goed komt tussen haar en haar zoon. "Ik ben heel geduldig", zegt ze hierover. Gaat ze wachten totdat hij naar haar toekomt, of gaat ze zelf initiatief nemen?