Hoe gaat het nu tussen Gregory van der Wiel en Rose Bertram

Entertainment
door Denise
zaterdag, 18 februari 2023 om 12:50
rose bertram en gregory
Rose Bertram en Gregory van der Wiel, een veelbesproken koppel wat de laatste tijd veel in het nieuws is. Wat is de relatiestatus nu?

Rose Bertram en haar single bestaan

Het is niet stil geweest in het leven van Rose Bertram. Toen bekend werd dat Rose en haar vriend Gregory uit elkaar gingen, heeft Rose zich erg vermaakt met Thijs Boermans tijdens het programma Expeditie Robinson . Het gevolg hiervan was dat Rose het programma moest verlaten. Er ontstonden verhalen over haar en voetballer Mbappé, maar nu blijken Rose en Gregory weer samen te zijn? Wij snappen het ook niet meer.

Rose Bertram de golddigger?

De laatste tijd is Rose vaak in de media geweest. Ze was te vinden in St.-Barths samen met haar vriendinnen. Naast Mbappé werd Rose gespot met Drake en Leonardo di Caprio. Het zou erop lijken dat Rose – en haar vriendinnen – alleen maar op zoek zijn naar mannen die status én geld hebben. De reden van de breuk zou zijn dat Gregory is opgelicht in Turkije. Gregory zou miljoenen hebben betaald. Zo kwam er veel stress tussen Rose en Gregory, waardoor ze besloten uit elkaar te gaan. Ook zou de verslaving van Rose aan verboden middelen mee hebben gespeeld in de breuk.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen

Maar nu blijken ze weer samen te zijn, want ze zijn meerdere keren samen gespot. Dat brengt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer naar buiten. Maar daarnaast zegt Yvonne: "Het verlossende woord van een betrouwbare spion; Gregory en Rose Bertram gaan het weer samen proberen!Ondanks het uitstapje wat Rose had met Mbappé, is het stel toch samen gekomen. Wellicht werd Gregory toch iets te jaloers op haar publieke flings met Mbappé en met de zoon van Diddy. Daarnaast hebben ze natuurlijk samen twee mooie kinderen, dus ook dat heeft een rol gespeeld in deze reünie."
rose bertram bevallen dochter 600x338 63ea31bd2ae01
Of het waarheid wordt, moeten we afwachten. Yvonne kreeg namelijk een berichtje van een 'spion' dat zij Gregory nog heeft gespot op de datingapp Raya. Yvonne zegt hierbij dat hij die app wel even moet deactiveren.
Wat denken jullie? Zijn Rose en Gregory meant to be?