Hond Yvon Jaspers weer klaar voor opnames Boer Zoekt Vrouw

Entertainment
donderdag, 26 oktober 2023 om 16:48
ontwerp zonder titel 30
Niet de boeren, geen romantische dates, en zelfs de geliefde Yvon Jaspers kunnen concurreren met de echte ster van Boer zoekt Vrouw: labradoodle Tommy. Na een eerder bijtincident eerder dit jaar was de trouwe viervoeter van de presentatrice helaas afwezig in het nieuwe seizoen. Yvon heeft nu goed nieuws: Tommy is weer aanwezig op de set van het programma.

Flink toegetakeld

Tommy is al een geruime tijd getuige van de ups en downs in 'Boer zoekt Vrouw'. Eerder dit jaar moest de trouwe viervoeter een ingrijpende operatie ondergaan voor een verbrijzelde meniscus, dat kan je ook een gescheurde kruisband noemen. Hierdoor was hij helaas niet aanwezig kon zijn tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw Europa . Bovendien werd Tommy in maart ongelukkig gebeten door een andere hond, wat hem nog meer tegenslag bezorgde.
" Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen ", zo deelde de enorm verdrietige Yvon met haar volgers.

Tommy is weer hersteld

Het was een zware periode, maar gelukkig heeft Tommy zich hersteld. En nog beter nieuws is dat de showbizzhond alweer volop in actie is. Hij komt deze week samen met zijn kameraad Buck, Yvons tweede labradoodle, weer op de set van 'Boer zoekt Vrouw'. " De heren zijn klaar voor de opnames ." Deelt Yvon op haar Instagram met die twee trouwe viervoeters. Vermoedelijk gaat het om de opnames van de reünie van Boer zoekt Vrouw . De labradoodles zijn dus al op de hoogte van welke boeren en boerinnen de liefde hebben gevonden dit seizoen. Wat een geluksvogels.

Kritiek op Yvon Jaspers

Aran Bade heeft onlangs zijn zorgen geuit over de rol van Yvon Jaspers in het nieuwste seizoen van haar programma. Zo vindt hij dat Yvon heel koud reageerde, toen Haico vertelde dat hij nog nooit een relatie heeft gehad en 42 is. " Ze doet soms ook heel onvolwassen tegen die mensen, alsof het kinderen zijn. " Vertelt Aran. Ook hebben ze bij RTL Boulevard aan een professional gevraagd of het normaal is dat Haico zo lang alleen is. Er wordt verteld dat het wel normaal is en dat het vaker gebeurt in de praktijk.