Nadège Coffinet keert Onverwachts terug naar Chateau Meiland: 'Bang voor schandaalboek'

Entertainment
donderdag, 26 oktober 2023 om 18:18
nadege chateau meiland
Waarom maakt Nadège Coffinet, de voormalige huishoudster van de familie Meiland, een onverwachte comeback in Chateau Meiland? "Ze zijn bang dat er nóg een schandaalboek komt." De angst bij de familie Meiland ligt dat mogelijk ook Nadège met een schandaal boek zal komen, over de familie.

Nadège Coffinet vertrokken

Nadège Coffinet was zeer verrast door de gemakkelijke manier waarop de familie Meiland drieënhalf jaar geleden afscheid van haar namen. De televisiefamilie gaf haar het gevoel dat ze een vriendin was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Zonder veel moeite lieten ze haar van de ene op de andere dag vertrekken en hoefde ze niet meer terug te komen.
Dit geeft een beetje aan hoe de familie Meiland met mensen omgaan, verklaarde Rob Goossens toendertijd. " Word niet al te goede vrienden met de familie Meiland, want het kan maar op één manier eindigen. "

Nadège weer aanwezig in Chateau Meiland

Ondanks de eerdere ruzie is Nadège nu plotseling weer aanwezig in Chateau Meiland. In de recente aflevering was te zien hoe de familie ervoor koos om haar te contacteren en uit te nodigen. Ze is uiteindelijk eind september naar Nederland gekomen en dit zal in de komende afleveringen worden getoond. Maar wat heeft geleid tot deze onverwachte aandacht voor Nadège?

Minder gezellig achter de schermen

Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de familie Meiland die een controversieel boek over de familie heeft geschreven, vermoedt dat de familie bezorgd was dat Nadège ook problemen zou gaan veroorzaken voor de familie. " Wat ik nu zie gebeuren, is allemaal zó doorzichtig. Nadège zei in 2020 op social media dat ze enorm teleurgesteld was. Volgens haar hadden ze ‘geen gevoel.'"
Ze benadrukt dat Nadège eerder heeft aangegeven dat de sfeer achter de schermen bij de familie Meiland lang niet zo plezierig is als op televisie. " Ze lieten me terug naar huis gaan en gaven me de schuld, omdat ik niets deed! Terwijl ik zogenaamd deel uitmaakte van hun familie! Je weet niet alles wat er achter de schermen gebeurt. Het zijn mensen zonder gevoel. " Vertelde ze.

Boek van Nadège

Mogelijk had Nadège ook overwogen om een onthullend boek te schrijven, merkt Caroline op in het recentste nummer van Party . " Ik begrijp exact wat Nadège toen bedoelde. Sterker nog: ik weet dat ze ook een boekje open wilde doen over wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt bij deze familie. Maar nu paaien ze haar. "
Zo gaat Caroline verder: " Want er is immers na mij nog een huishoudster die haar mond open kan doen. Dat willen ze voorkomen! Ik doorzie het allemaal. Ze is straks weer te zien in de serie en dan ziet iedereen Nadège actief aan het werk in hun nieuwe pension Code Rosé. Nadège krijgt dan de credits van de kijkers en iedereen vindt de familie Meiland weer zo lief. "

'Eigenbelang'

Dat beeld klopt alleen niet helemaal, vervolgt Caroline. "Ze zijn, in mijn ogen, uitgekookt en doortrapt, om het product Meiland in stand te houden."
Zo besluit Caroline: Ze besluit: " Nadège werd ernstig ziek en kreeg kanker. Ze hebben haar eruit getrapt en haar afgemaakt in hun boeken. Maar nu denken ze: we halen haar terug. Ze zou immers nog weleens wat kunnen proberen, door middel van een boek ofzo. Zie je wat ik bedoel? Het is allemaal eigenbelang en schuldgevoel. Maar mij niet meer bellen. "