Rob Goossens over ruzie met Rachel Hazes: 'Niet on speaking terms'

Entertainment
door Indy
donderdag, 26 oktober 2023 om 19:27
template roddel 24
Rob Goossens vertelt in De BLVD Podcast over de onenigheid tussen hem en Rachel Hazes. Het komt niet als een verrassing dat Rachel weer eens ruzie heeft met iemand, maar de uitspraken die zij heeft gedaan over de RTL Boulevard-deskundige zijn dan wél weer opmerkelijk.

Ruzie met Rachel

"Rachel Hazes was boos op jou he?" , vraagt Luuk Ikink aan RTL Boulevard -deskundige Rob Goossens. "Dat klopt" , begint Rob. "Ik had een grapje gemaakt, maar dat nam zij bloedserieus."
De twee hebben een uitpraatsessie gehad bij de première van de documentaire van haar zoon André Hazes. Als Luuk aan Rob vraagt of hij en Rachel weer on speaking terms zijn, blijkt dat de ruzie tussen de twee tóch nog niet helemaal over is. "Ze zei tegen mij dat ik een keer sorry moet zeggen. Ik heb gezegd dat ik geen sorry ga zeggen als ik het niet meen" , zegt Rob. "Ik heb haar nog een keer verteld hoe ik erin sta en dat het allemaal niet persoonlijk is , maar zij heeft het er ergens wel heel erg moeilijk mee."

Bijzonder gesprek

De ruzie tussen Rob en Rachel levert bijzondere gesprekken op tussen de twee op Instagram. "Rachel zei onder andere dat mijn leven veel makkelijker zou worden als ik uit de kast zou komen" , zegt de RTL Boulevard -deskundige.
Rob was aanwezig bij de rechtszaak
tussen Rachel en haar dochter Roxeanne Hazes. Uiteraard was Rachel ook van de partij. "Die keek me aan en de stoom kwam uit haar oren." En ze was daar niet alleen. "Rachel was daar met Big Willem, die 35 jaar lang het hoofd van motorclub Hells Angels was. Ik stond daar met twee crime-verslaggevers van Boulevard die zeiden: oh jee, daar staat Big Willem."

Gecharmeerd van Rob

Het moment dat de verslaggevers dat zeiden, kwam Big Willem hun kant uit. "Nog leuker: hij bleek naar mij te komen" , zegt Rob. Big Willem kwam op Rob afgelopen en zei tegen hem dat hij geen homofiel is, maar dat hij wel is gecharmeerd door Rob. "Blijkbaar hebben Rachel en Willem een gesprek gehad dat ik zo duidelijk homo ben dat hij dacht: ik moet het toch even zeggen voordat hij mij zo gaat lastigvallen."
Een ding is zeker Big Willem, is in tegenstelling tot Rachel, wél fan van Rob. "Er kwam iemand naast ons staan die zei dat ik goed kan praten." Big Willem sluit zich daarbij aan. "Dat was heel gezellig. Ik overweeg nu om met hem op vakantie te gaan" , sluit Rob af