Huishoudelijke hulp moet luxepoes Martien Meiland uit de brand helpen

Entertainment
door Denise
donderdag, 22 juni 2023 om 15:18
ontwerp zonder titel 2023 06 22t145717064
Toen de familie Meiland hun pension Code Rosé wilde openen, kregen ze een dag van tevoren te horen dat ze geen vergunning hiervoor kregen. Martien slaapt dan ook nu hier verplicht, maar gelukkig was daar de huishoudelijke hulp Melissa, die zich heeft opgeofferd.

Geen vergunning voor Code Rosé

Martien Meiland was ontroostbaar toen hij een dag voor de opening hoorde dat Code Rosé geen vergunning kreeg . De gemeente was van mening dat er gewoond moest worden in het woongedeelte van het pension. Zo emotioneel als hij was, vertelde hij tegen RTL Boulevard : "Wij mogen geen gasten ontvangen. Ook vertelde Maxime Meiland hier iets over: "Het is aan ons verkocht als pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen."

Martien Meiland slaapt in het pension

Het plan was er om de gasten af te bellen voor het pension, maar daar hadden ze toch een tijdelijke oplossing voor. Martien gaat namelijk in het pension overnachten, zodat de gasten alsnog kunnen komen. Hij zorgt er dan ook voor dat er een lekker ontbijtje is 's ochtends. In gesprek met weekblad Story zegt hij hierover: "Het verzorgen van het ontbijt voor de gasten is zo ongeveer het gezelligste dat er is. Even een praatje maken en noem maar op; die mensen zitten vol positiviteit! "

De huishoudelijke hulp redt Martien Meiland

Wanneer het ontbijt is afgelopen gaat Martien rond half twaalf naar huis en keert weer terug na het eten naar het pension. Voor Martien is dit natuurlijk best wel onhandig en vervelend. "'s Avonds fiets ik terug naar het pension waar mijn uitklap bed staat." Gelukkig was de huishoudhulp om hem uit de brand te helpen. "We zijn het kleine huisje achter het pension aan het verbouwen. Daar komen een douche en een toilet in. Melissa, de vrouw die ons ’s middags met de bedden helpt, gaat daar straks als beheerder wonen. Dan is het klaar. Dan mag ik weer thuis slapen."