Yvonne Coldeweijer bijna oog in oog met Lil' Kleine

Entertainment
door Denise
donderdag, 22 juni 2023 om 12:27
ontwerp zonder titel 2023 06 22t120443959
Het was bijna het geval dat Yvonne Coldeweijer en Lil' Kleine elkaars pad kruisten op vakantie, dat deelt Yvonne op Instagram via een Instagram Story.

Yvonne Coldeweijer op dezelfde vakantie plek als Lil' Kleine

Het zou je maar gebeuren. De grootste roddelkoningin van Nederland zijn en het hele privéleven van elke BN'er op straat gooien, en vervolgens oog in oog staan met die persoon. Dat was bijna het geval bij Yvonne Coldeweijer met Lil' Kleine.
Ze genoot van een heerlijke vakantie op het Griekse eiland Santorini met haar vriend. Het koppel had heuglijk nieuws, want Yvonne is in verwachting van haar eerste kindje. Dit nieuws maakte zij bekend met een hele lieve Instagram post. In een reel die ze maakte van haar vakantie liet ze ook weten dat ze een leuk uitstapje zou maken naar het eiland Mykonos.
Ook was er een andere BN'er die een bezoekje kwam brengen aan dit populaire eiland en dat was niemand minder dan Lil' Kleine, dat deelt hij op Instagram. Gelukkig maakte Yvonne dat ze nog net op tijd weg was, voordat hij daar zijn entree maakte. Ze deelt het filmpje van Lil en schrijft hierbij grappend: "Ben net op tijd weg zie ik." Dat zou wat zijn, we zijn benieuwd wat er dan zou gebeuren als ze elkaar zouden zien. We kunnen ons namelijk voorstellen dat Lil' Kleine wel een hartig woordje te spreken heeft met de roddelkoningin.
6c2451f1 0703 4e1e bfae 2eefab51c993