Igone de Jongh zet grote stap naar een nieuw leven

Entertainment
door Indy
donderdag, 28 september 2023 om 10:02
igone de jongh nieuwe woning
Igone de Jongh heeft de eerste stap gezet naar een nieuw leven na de relatiebreuk met Thijs Römer . De danseres heeft vermoedelijk een eigen woning gekocht.

Relatie met Thijs Römer

Thijs heeft verschrikkelijk dingen geflikt bij minderjarige meisjes. Hij gaf ze tips over hoe ze dingen bij zichzelf moesten doen en deed zich in de rechtszaak voor als ‘hulpverlener’. Daarnaast heeft hij niet één, maar twee affaires gehad tijdens zijn relatie met Igone. Hij had een affaire met de vrouw van zijn beste vriend. Even een kleine kanttekening: Thijs heeft het huwelijk van zijn beste vriend en deze vrouw voltrokken. Ook heeft hij een jaar lang een affaire gehad met zijn tegenspeelster Emma Buysse, weet Yvonne Coldeweijer te melden. Hij kent haar van een toneelstuk waar hij recentelijk in heeft gespeeld.
Igone besloot na het horen van dit nieuws om de relatie met Thijs te verbreken . Thijs is voor de zedendelicten veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Daarnaast legde de rechtbank een maximale taakstraf op van 240 uur en moet Thijs, heel terecht, een flinke bak schadevergoeding betalen aan zijn slachtoffers. Igone besloot na de rechtszaak dat de relatie met Thijs officieel over is. Ze wil namelijk zo snel mogelijk van hem scheiden .

Een nieuw leven opbouwen

Op Instagram deelt Igone een foto waarop te zien is dat ze een bos sleutels vasthoudt en in een lege woning staat. "Nieuw begin" , schrijft ze erbij.
Na de veroordeling van Thijs liet Igone weten dat ze een nieuw leven op wil bouwen. "Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achter sta en die ver van mijn normen en waarden liggen” , zei ze op Instagram. "Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.”