Dit is hoeveel zangeres Maan verdient (en wat ze uitgeeft)

Entertainment
door Indy
zondag, 19 november 2023 om 9:30
maan inkomsten en uitgaven
Maan de Steenwinkel wint in 2016 bij The Voice of Holland een platencontract, een single met DJ Hardwell en een luxe auto. Na haar winst in The Voice heeft de zangeres het aardig goed voor elkaar, maar wat verdient ze nou en hoeveel geld geeft Maan uit? RTL Boulevard onderzocht het in Eigen Huis & Fortuin.

Muziekcarrière

Maan de Steenwinkel is pas 26 jaar, maar heeft al heel wat hits op haar naam staan die inmiddels heel wat euro's waard zijn. Afgaande op de cijfers bij de Kamer van Koophandel is de zangeres inmiddels 1,5 miljoen euro waard. "Ook wordt er goed naar haar geluisterd op Spotify" , zegt Rob Goossens. "Dit levert haar minimaal 8.400 euro per maand op."
Verder vraagt Maan 16.500 euro voor een optreden van een half uurtje. "Dit jaar staat ze op veel grote evenementen, zoals Zwarte Cross en Appelpop, waarvoor ze zeker nog veel meer geld krijgt" , zegt Shay Kreuger. "Vergeet niet dat ze ook nog eens twintig keer geboekt is voor de concerten van Vrienden van Amstel Live dit jaar." Ook de Ziggo Dome uitverkopen is geen probleem voor de zangeres. Dit bracht haar zo'n 300 duizend euro in het laatje.

Overige inkomsten

De zangeres heeft sinds een half jaar een relatie met Karel van de band Goldband. "Maar ze is niet alleen rijk in de liefde. Ze heeft ook nog eens twee bedrijven op haar naam staan"
, zegt Aran Bade. Per jaar kan ze ongeveer 200-300 duizend euro sparen in haar bv The Power of Love . "Zelfs in het moeilijke coronajaar 2020 komt er meer dan 160.000 euro bij. Doe je goed Maan!" , zegt Rob
Daarnaast haalt Maan inkomsten uit deals met kledingmerken als Hugo Boss en Steve Madden. Merken betalen met gemak 30.000 euro voor een foto op Instagram. Ook heeft ze een samenwerking met het merk Stieglitz.

Woning

Maan heeft haar geld geïnvesteerd in steen. Ze woont in Amsterdam, maar wie haar boekhouding nog eens goed bekijkt, ziet dat ze ook nog eigenaar is van een twee-onder-een-kapwoning. De zangeres heeft flink moeten overbieden, maar heeft geen cent hoeven lenen bij de bank om de woning te betalen. Alles komt namelijk uit haar eigen zak.
Wat wel opvallend is: alle zakelijke post komt binnen bij de buren. "Dat is minder gek als je bedenkt dat haar ouders daar wonen" , zegt Rob.

Uitgaven

Er komt een hele smak met geld binnen op de rekening van Maan, maar ze weet het ook goed uit te geven. Zo straalt ze op Instagram in een top van Adidas in samenwerking met Gucci. De kosten? 980 euro. Verder betrekt zij haar kapper vaak in haar Instagramberichten. Een knipbeurt met wassen en föhnen kost zo'n 115 euro. "Of ze dat betaalt is nog maar de vraag. Als ik mensen bedrijven zie taggen, dan denk ik vaak aan samenwerkingen" , concludeert Boutaina Afallah
Waar ze haar geld ook graag aan uitgeeft zijn luxueuze reisjes met Goldband-lover Karel. Onlangs bezocht het stel Marokko. Een luxe reis als deze kost al gauw zo'n 4.000 euro. "Met zo'n dik salaris als dat van Maan is dat natuurlijk een prikkie voor een onbetaalde ervaring."