Jake Paul en Jutta Leerdam laten hun liefde vereeuwigen

Entertainment
woensdag, 25 oktober 2023 om 10:28
jutta jake hdr
Jake Paul is voor zijn grote liefde Jutta Leerdam opnieuw naar Nederland gevlogen. De twee hebben elkaar ontzettend gemist, maar hebben het nu weer heel gezellig samen. Jutta post een schattige reeks aan foto's en video's op haar Instagram. Ook laten ze hun voorletters vereeuwigen!

Relatie Jutta Leerdam en Jake Paul

Het is algemeen bekend dat Jutta Leerdam en Jake Paul een relatie hebben. In het begin probeerden ze hun relatie geheim te houden, maar al snel ontdekte de paparazzi hun romantische band, waardoor het geheim niet lang bewaard bleef. Jake woont aan de andere kant van de wereld, en aangezien ze beiden topsport beoefenen, krijgen ze niet vaak de gelegenheid om elkaar persoonlijk te zien.
Jutta geeft ook aan dat Jake helemaal niet gek is, zoals hij in de media soms wel afgeschilderd wordt, maar dat hij alleen een ander persoon wordt wanneer er camera's op hem gericht staan. " Je bent eigenlijk best introvert, rustig, lief en authentiek, kwetsbaar. Ik heb nog nooit een man gezien die emotioneel zo open is. Dat is heel mannelijk, in staat zijn om je emoties te tonen ", vertelt Jutta over Jake. Hij is dus eigenlijk heel lief voor Jutta .

Negativiteit

Jutta Leerdam heeft nu al een tijdje, een relatie met Jake Paul. Er zijn daar natuurlijk heel veel gemengde reacties over. De één vind het fantastisch en de ander niet zo. Zo wordt Jutta ook gewaarschuwd voor haar vriend. " Jutta breekt door alle barrières heen. Alles wat wij belachelijk vinden, doet zij
", vertelde voormalig schaatser Ben van der Burg aan weekblad Story . " Ze ging met een privéjet naar die bokswedstrijd van haar vriend. Echt Amerikaans. Daarmee zet ze zichzelf lekker op de kaart. Ik vind Jutta een voorbeeld voor Nederland. Maar die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek
!" We kunnen, dus opmerken dat één iemand het niet helemaal eens is met deze relatie.

Jutta en Jake laten liefde vereeuwigen

Jutta deelt te schattige foto's op haar Instagram van haar en Jake die aan het wandelen zijn in het bos. Zo te zien hebben die twee het in ieder geval heel gezellig. Zo laat ze ook foto's zien waar ze hun initialen graveren op een boom. Nu is hun relatie pas echt vereeuwigt.