Jan Versteegh's onvolwassen gedrag veroorzaakt commotie in het vliegtuig

Entertainment
woensdag, 04 oktober 2023 om 16:54
ontwerp zonder titel 59
Er wordt beweerd dat Jan Versteegh zich ongepast heeft gedragen aan boord van een vliegtuig. Volgens een spion van Yvonne Coldeweijer probeerde hij een upgrade naar business class te krijgen, maar deze klasse zat vol. Hierop zou Jan zijn ongenoegen hebben geuit tegenover het personeel.

Jan Versteegh misdraagt in vliegtuig

Het is een wel een bekend fenomeen: BN'ers die zich in vliegtuigen misdragen vanwege het idee dat ze recht hebben, om dan een speciale behandeling te mogen krijgen, zo ook in het vliegtuig. Ook Jan Versteegh zou naar verluidt ongepast gedrag hebben vertoond aan boord van een vliegtuig. " Hij wilde van alles wat niet mogelijk was en reageerde dit af op het personeel. " Vertelde een bron aan Yvonne Coldeweijer. " Ongelofelijk, verwend, kinderachtig en dreinend kereltje ."
Het verhaal begon al bij het inchecken. Jan vroeg om een upgrade naar business class, maar helaas, zoals verwacht, die zat vol. " Hij bleef dreinen ", vertelt een bron verder. Eenmaal aan boord kon Jan het volgens de bron niet helemaal loslaten. Op de vraag ‘kip of pasta’ werd alleen maar sarcastisch gereageerd " nou business class lukt niet dan neem ik de pasta wel. " Daarbij werd er ook alleen maar diep gezucht door Jan.

'Hij was echt een klein kind'

Tijdens de vlucht zou Jan constant moeilijk hebben gedaan. " Hij was echt een klein kind en deed heel verwend. Niet mijn probleem dat zijn werkgever geen betere stoelen dan Economy voor hem boekt.
" Vertelt de bron van Yvonne. De bron geeft ook aan Jan nooit meer normaal aan te kunnen kijken op televisie. " Zijn crew was daarentegen wel aardig "
Yvonne geeft aan dit soort verhalen vaker voorbij te horen komen. " Dit heb ik vaker gehoord over Jan Versteegh
", meldt ze op haar juicekanaal. En zoals verwacht is Jan ook niet de enige BN’er die zich in een vliegtuig misdraagt. Onlangs werd het ook bekend dat ook Bizzey een speciale behandeling verwacht als hij per vliegtuig reist.

Bizzey

Bizzey vloog na een optreden in Mallorca weer terug naar Amsterdam en dacht ook een speciale behandeling te krijgen in het vliegtuig. " Normaalgesproken stappen we van achter naar voren in en hij zat op de eerste rij. Meneer kwam als eerste het vliegtuig in zodat iedereen kon zien dat hij daar zat ", vertelde een stewardess aan Juicechannel . Vervolgens weigerde Bizzey het eten dat hij geserveerd kreeg. " Tijdens de service wilde hij geen ‘vliegtuigeten’, maar iets anders. Tja, dat wordt lastig in het vliegtuig. "