Thomas Berge is 20 kilo afgevallen: 'Weg met excuusjes'

Entertainment
woensdag, 04 oktober 2023 om 17:03
thomas berge afgevallen
Thomas Berge heeft onlangs aangekondigd dat hij maar liefst 20 kilo is afgevallen. Dit nieuws deelde hij op zijn Instagram-account. Hij heeft zijn gewichtsverlies een tijdje stilgehouden en koos ervoor ermee naar buiten te komen zodra hij die langverwachte mijlpaal van 20 kilo had bereikt.

Thomas Berge afgevallen

" Weg met excuusjes, jezelf confronteren en er wat aan doen, " schreef Thomas op Instagram. Trots deelde hij zijn succesverhaal, waarbij hij in februari besloot dat het tijd was voor verandering. " Dat dacht ik in februari en ik ben -20 kg verder! " Een bewonderenswaardige prestatie die getuigt van doorzettingsvermogen en vastberadenheid.
Thomas hield zijn gewichtsverlies een tijdje privé en koos ervoor om erover te vertellen nadat hij zijn doel had bereikt. Zijn woorden getuigen van een nuchtere benadering en een oprechte dankbaarheid voor de genomen stap op weg naar een gezonder leven.
Thomas Berge 20 kilo afgevallen

Zwangerschap

Naast Thomas' persoonlijke triomf, werpt de schijnwerper ook licht op de uitdagende tijd die zijn vriendin, Elianne Zweipfenning , heeft doorgemaakt. In verwachting van hun eerste kindje, heeft Elianne te maken gehad met complicaties die haar zwangerschap moeilijker maken.
Ze kreeg helse buikpijnen, is van de huisarts naar de gynaecoloog in het ziekenhuis en allemaal onderzoeken krijgen. Haar bloed werd geprikt en er zijn toen echo’s gemaakt. En tot grote opluchting van Thomas en Elianne ging alles goed met hun baby.
Desondanks worden de mooie momenten niet over het hoofd gezien. Een prachtige zwangerschapsschoot benadrukt de vreugdevolle kant van hun reis naar het ouderschap. In een video deelt het stel intieme momenten die getuigen van liefde en vastberadenheid te midden van uitdagingen.