Jill Goede haalt uit naar Janice Blok en Annebel Visscher

Entertainment
door Sophie
donderdag, 26 januari 2023 om 10:50
jill goede echte meisjes in de jungle 1
Jill Goede neemt deel aan Echte Meisjes in de Jungle. Ondanks dat het voor haar - nu nog - een avontuur is zonder al teveel drama, haalt ze nu uit naar twee andere Echte Meisjes. Ze laat zich uit over uitspraken die gedaan zijn door Janice Blok en Annebel Visscher.
Channah Koerten geeft aan dat de groep waar Janice en Annebel samen met Jill inzitten, nu een beetje uit elkaar begint te vallen maar dat dat eigenlijk vrij laat in het programma past is. Janice geeft aan dat dit al een tijdje aan de gang was, maar dan achter de schermen.
Jill neemt op haar Instagram even de tijd om hierop te reageren. "Ik kan niet tegen onrecht en dat gebeurd nu wel een beetje. En dat snap ik als je je eigen hachie moet redden", vertelt Jill op Instagram. Janice zegt in de video dat het haar allemaal teveel werd omdat ze toen al ruzie had met Michella. Jill geeft aan dat dit niet waar is omdat die twee nog geen woord met elkaar hadden uitgewisseld.
Ook geeft Janice aan dat de meiden van het team Annebel allemaal zouden buitensluiten, ook dit is volgens Jill absoluut niet waar. "Ik heb zelf nog mijn deo met haar gedeeld, maar nee ik sluit haar buiten", zegt Jill.
In de video zou ook gezegd zijn dat Annebel niks durfde te zeggen omdat ze zo werd buitengesloten, ook dát is volgens Jill bullshit. Annebel is off camera nog heeft boos geworden op Gaby Blaaser en werd daarna boos op de cameraman omdat hij dit tóch had gefilmd!
Als laatste sneert Jill nog even terug naar de dames. Er werd namelijk gezegd dat Jill 'nep' zou zijn. "De plastisch chirurg verdient aan mij geen geld hoor", sneert ze terug.
Een hele gefrustreerde Jill op Instagram, wie geloof jij?