Jutta Leerdam zet Jake Paul in het zonnetje: 'Ben trots op je'

Entertainment
dinsdag, 12 december 2023 om 11:00
ontwerp zonder titel 2023 12 12t103641607
Jutta Leerdam deelt vol trots haar liefde voor haar vriend Jake Paul op Instagram. Terwijl Jake zich voorbereidt op een groot gevecht, die over drie dagen plaatsvindt. Deelt Jutta op Instagram hoe trots ze is op haar hardwerkende partner.

Jutta zet Jake in het zonnetje

Over drie dagen stapt Jake Pau; de ring in voor een gevecht tegen Andre August. Terwijl de bokser zich voorbereidt op de confrontatie in Florida, zet zijn vriendin Jutta Leerdam hem in het zonnetje. Op haar Instagram Stories deelt ze met haar volgers hoezeer ze zijn doorzettingsvermogen bewondert. Ze schrijft: " Je werkt elke dag zo hard. Je denkt anders, legt de lat heel hoog en laat je door niemand gek maken."
3bc39740 cd4a 481c b3f6 377b32a088a4
Hoewel Jake pas vijf jaar geleden zijn professionele bokscarrière is gestart, heeft hij volgens Jutta al aanzienlijke successen behaald. " Je weet dat je laat bent begonnen, maar daarom werk je ook drie keer zo hard. Je wil altijd meer en ik hou ervan om te zien hoe je dat doet. Ik ben zo trots op je. "

Grootste supporter

Niet alleen Jutta ondersteunt vol overgave haar grote liefde in zijn sportieve carrière; omgekeerd staat Jake ook vaak aan de zijlijn om zijn meisje toe te juichen.
Vorige maand is het schaatsseizoen van start gegaan en dit jaar is Jutta's grootste supporter er voor het eerst bij: haar vriend Jake Paul. In april bevestigden ze hun relatie . NOS
kreeg de kans om Jake te interviewen over zijn kijk op het schaatsen van zijn vriendin. De vraag aan Jake is wat hij hier nu het meest boeiende aan vindt. " Naar haar kijken en haar aanmoedigen, zien hoeveel ze erin steekt en haar dan hier zien vlammen in de schijnwerpers, is geweldig ", zegt Jake.
Alle schaatsers worden ondervraagd over hun talloze fietsuren in de zomer, sponsorupdates, bochtentechniek, gepolariseerde training, wereldbekers en WK's, behalve Jutta. Bij haar gaan de meeste vragen over haar relatie met Jake in plaats van over haar sport. Jutta begrijpt dat haar relatie publiek is, maar benadrukt dat dit geen invloed
heeft op haar toewijding aan haar topsportcarrière.